Η 83χρονη γυναίκα που έπεσε στη θάλασσα τη στιγμή που πήγαινε να επιβιβαστεί σε πλοίο στην Τήνο, ανέφερε πως την έριξε ο άνεμος στη θάλασσα και ότι κράτησε τη βαλίτσα της, ώστε να μην βυθιστεί.

Η γυναίκα έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Live News και είπε ότι «ο αέρας με πήρε, ο αέρας με έριξε στο νερό. Γύρισε τη βαλίτσα και η βαλίτσα με πήρε από κάτω, δεν πρόλαβα να στηριχτώ σωστά. Ήμουν μόνη μου. Τρεις με τέσσερις άνθρωποι ήταν πάνω στη ράμπα εκείνη την στιγμή».

«Ευτυχώς ξέρω μπάνιο. Έπεσα κάτω, μπήκα στο βάθος που με έβγαλε το βάρος μου και ανέβηκα. Τη βαλίτσα δεν την άφησα, την κρατούσα, ήταν το σωσίβιό μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, στην εκπομπή μίλησε και ένα από τα άτομα που πήγαν να διασώσουν την γυναίκα, αναφέροντας ότι «εγώ ήμουν περίπου στα 10 μέτρα λίγο πιο πίσω από το πλοίο. Είδα μία αναστάτωση γενικά από την αριστερή πλευρά στη ράμπα, έβλεπα κοιτούσαν στο νερό και μετά κάποιος φώναξε ότι είναι άνθρωπος στη θάλασσα. Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Σε πέντε δευτερόλεπτα ήμουν μέσα, ούτε είχα δει ποιος είναι, τι είναι, πού είναι».