Υλικά

  • 500 γρ ψάρι γλώσσα φιλέτο
  • 80 γρ ντομάτα λιαστή
  • 50 γρ σέλινο Αμερικής
  • 5 γρ αλάτι
  • 2 γρ πιπέρι άσπρο
  • 30γρ χυμός λεμονιού
  • 40γρ ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε τα φιλέτα της γλώσσας
  2. Τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα και περιχύνουμε το λεμόνι και το ελαιόλαδο
  3. Τα αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα να μαριναριστούν
  4. Κατόπιν τα κάνουμε ρολά, αφού τα γεμίσουμε με τη λιαστή ντομάτα, το σέλινο και τα καρυκεύσουμε με τα μπαχαρικά.
  5. Τα βράζουμε για 20 λεπτά περίπου σε νερό που έχουμε αλατίσει.
  6. Τοποθετούμε τα ρολά σε πιατέλα και κρατάμε το ζωμό ώστε να το χρησιμοποιήσουμε στη σάλτσα μας.