Υλικά

Εκτέλεση Τρίβουμε τα τυριά και τα ανακατεύουμε με το πιπέρι. Ανακατεύουμε με σύρμα το ηλιέλαιο με το γάλα και προσθέτουμε το μπέικιν και σιγά-σιγά το αλεύρι. Όταν η ζύμη μας είναι σχετικά μαλακή χωρίζουμε σε μικρά μέρη και πλάθουμε με το χέρι να καλύπτει εντελώς την παλάμη μας. Γεμίζουμε με το μείγμα τυριών και κλείνουμε το τυροπιτάκι. Απλώνουμε σε λαδόκολλα αντικολλητική και αλείφουμε με το αυγό αφού πρώτα το χτυπήσουμε. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν τα πιτάκια. Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr