Υλικά

Εκτέλεση Σε ένα μπολ ρίχνετε το κουνέλι, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ξύδι βαλσάμικο και μαρινάρετε για 2 ώρες στο ψυγείο. Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια στο βούτυρο μέχρι να μαλακώσουν, πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι. Αφαιρέστε το κουνέλι από τη μαρινάδα και ρίξτε το στο τηγάνι και τσιγαρίστε το από όλες τις μεριές. Όταν το κουνέλι πάρει χρώμα. Προσθέστε τη μαρινάδα μαζί με το κρασί και μαγειρέψτε σε σιγανή φωτιά μέχρι να εξατμιστεί το κρασί. Στη συνέχεια προσθέστε την κρέμα γάλακτος, τότε αφήστε να σιγοβράσει για 15-20 λεπτά σε πολύ χαμηλή φωτιά. Σε ξεχωριστό τηγάνι με λίγο βούτυρο σοτάρετε τα μανιτάρια μαζί με λίγο αλάτι και πιπέρι. Σερβίρετε το κουνέλι με τη σάλτσα του και γαρνίρετε με μανιτάρια και ψιλοκομμένο σχοινόπρασο. Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr