Υλικά

Εκτέλεση Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνετε το λάδι και το ζεσταίνετε. Προσθέστε ταυτόχρονα το κρέας και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Τσιγαρίζετε μέχρι να ροδοκοκκινίσουν, αλατίζετε, πιπερώνετε, ρίχνετε μέσα τα μάραθα και το δεντρολίβανο ψιλοκομμένα. Διαλύετε τον πελτέ σε 2 ποτήρια νερό και τα ρίχνετε στο αρνί. Αφήνετε να πάρει μια καλή βράση και χαμηλώνετε τη φωτιά. Μαγειρεύετε για περίπου 45 λεπτά και μέχρι να πήξει η σάλτσα. Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr