Υλικά

  • 2 κουταλιές κουκουνάρι καβουρδισμένο
  • 1 κουταλιά μέλι
  • Χυμό από ½ λεμόνι
  • 60 γρ. ελαιόλαδο
  • 120 γρ. βασιλικός
  • 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
  • 1 πεπεροντσίνο πικάντικο
  • 4 φιλέτα σολομού (150γρ. το καθένα)
  • 60 γρ. πιπεριά κίτρινη κομμένη σε κυβάκια
  • 60 γρ. πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κυβάκια
  • 1 κουταλιά ξύδι μπαλσάμικο
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Βάζουμε σε ένα μίξερ το κουκουνάρι, το μέλι, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, το βασιλικό, το σκόρδο και το πεπεροντσίνο και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν αλοιφή. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.