Υλικά

  • 1 φλ. τσαγιού τραχανά
  • 100 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
  • 2 -1/2 φλ. τσαγιού νερό ή γάλα
  • 50 γρ. βούτυρο
  • Λίγο μπούκοβο
  • Λίγο αλάτι

Εκτέλεση

  1. Βάλτε το νερό και το βούτυρο σε μία κατσαρόλα και αφήστε να πάρουν βράση.
  2. Προσθέστε τον τραχανά, χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε να βράσει για 15 λεπτά.
  3. Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέστε τη φέτα θρυμματισμένη.
  4. Πασπαλίστε με μπούκοβο και αλάτι και σερβίρετε.