Υλικά

  • 200 γρ. μεγάλες ωμές γαρίδες
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
  • Ένα μικρό κομμάτι τζίντζερ, τριμμένο
  • 2 κ. σ. πάστα κάρυ
  • 400 γρ. κονσέρβα γάλα καρύδας
  • Λίγο κόλιανδρο
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Ζεστάνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι.
  2. Σοτάρετε το σκόρδο και το τζίντζερ για μερικά λεπτά και, στη συνέχεια, ανακατέψτε την πάστα κάρυ και μαγειρέψτε για ένα λεπτό.
  3. Προσθέστε το γάλα καρύδας και αφήστε το να σιγοβράσει.
  4. Προσθέστε τις γαρίδες και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν.
  5. Πασπαλίστε με τον κόλιανδρο και σερβίρετε.