Στη λίστα FT1000 των Financial Times, η οποία παρουσιάζει τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης, συμπεριλήφθηκε η Ferryscanner, η ελληνική μηχανή αναζήτησης και κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που περιλαμβάνει όλους τους προορισμούς στην Ελλάδα καθώς και σε 24 ακόμα χώρες.

Να σημειωθεί, πως η εταιρεία περιλαμβάνεται για πρώτη φορά στη διεθνούς κύρους ετήσια λίστα των Financial Times. Η διάκριση αυτή αναδεικνύει τις υψηλές επιδόσεις της Ferryscanner και τις προοπτικές της στον κλάδο της αναζήτησης και κράτησης για ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

H Ferryscanner κατέγραψε απόλυτο ρυθμό ανάπτυξης της τάξης του 1921,7%, σημειώνοντας κύκλο εργασιών ύψους 5.195.507 εκατ. ευρώ για τη χρήση του 2022 έναντι 256.984 ευρώ το 2019. Σημειώνεται ότι η εταιρεία διατήρησε την αναπτυξιακή και κερδοφόρο τροχιά της και το 2023.

Η λίστα FT 1000, παρουσιάζει τις ευρωπαϊκές εταιρείες με την ταχύτερη ανάπτυξη, με σειρά κατάταξης ανάλογα με τον σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) των εσόδων τους για την περίοδο από το 2019 έως το 2022. H Ferryscanner είναι η μόνη επιχείρηση με έδρα την Ελλάδα που βρίσκεται στις πρώτες 100 θέσεις της κατάταξης.

Με αφορμή τη διάκριση της Ferryscanner, ο Μιχάλης Παπυράκης, Commercial Director της εταιρείας, δήλωσε: «Η είσοδος της Ferryscanner στην έγκριτη λίστα FT1000 είναι μια επιβεβαίωση της δέσμευσης μας για καλύτερες και πιο καινοτόμες υπηρεσίες στον τομέα της ακτοπλοΐας.

Αυτή η αναγνώριση έρχεται να υπογραμμίσει την αφοσίωση της ομάδας μας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες και οι συνεργάτες μας.

Είναι μια διάκριση που την υποδεχόμαστε όχι μόνο ως επιβράβευση όσων έχουμε πετύχει, αλλά και ως καταλύτη για τα συναρπαστικά πράγματα που προσδοκούμε για το μέλλον. Στην Ferryscanner, θα παραμείνουμε εστιασμένοι στη βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών, επιδιώκοντας να θέσουμε νέα πρότυπα στον τομέα μας και να συμμετέχουμε ενεργά στη διαμόρφωση του μέλλοντος των ακτοπλοϊκών μετακινήσεων».

H Ferryscanner βελτιώνει συνεχώς την πλατφόρμα της, με στόχο να παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες.Η προηγμένη μηχανή αναζήτησής της εταιρείας συγκρίνει γρήγορα δρομολόγια, τιμές και ακτοπλοϊκές εταιρείες, για να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να κλείσουν το ιδανικό ταξίδι. Καλύπτοντας όλους τους προορισμούς στην Ελλάδα και σε άλλες 24 χώρες, η Ferryscanner προσφέρει ένα μεγάλο εύρος επιλογών, ώστε να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη ταξιδιού με πλοίο.