Για υπερβολικό αριθμό αεροπλάνων που πετούσαν το μεσημέρι του Σαββάτου πάνω από την Αττική κάνει λόγο με σχόλιο του αναγνώστης του newsbeast.gr, εκφράζοντας μάλιστα την απορία αν τελικά μας ψεκάζουν. Ο αναγνώστης αναφέρεται και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το αναπνευστικό τους σύστημα το τελευταίο χρονικό διάστημα φίλοι και γνωστοί και αποστέλλει ενδεικτικές φωτογραφίες. Αναλυτικά το μήνυμα του αναγνώστη έχει ως εξής:

«Τελικά βρε παιδιά μας ψεκάζουν; Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου από τις 3 περίπου το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα στην Αττική (βορειοανατολικά προάστια) περνούσαν από πάνω πολλά αεροπλάνα πολύ περισσότερα από το συνηθισμένο αριθμό έχω την εντύπωση.

Περιττό να πω πως ο ουρανός από εντελώς καθαρός έγινε ένας αχταρμάς στα άπειρα μάτια μου. Δεν είμαι μετεωρολόγος ούτε πιλότος , αλλά ούτε και συνωμοσιολόγος, απλώς παρατηρώ τον τελευταίο καιρό άφωνος όλους τους φίλους και γνωστούς μου να έχουν πρόβλημα με το αναπνευστικό τους σύστημα.

Ξαφνικά μπήκαμε όλοι στις ευπαθείς ομάδες! Σας προσάπτω και δέκα φωτογραφίες μου που έβγαλα το ίδιο μεσημέρι. Παρακαλώ πολύ οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι παραπάνω από μένα τον άσχετο, ας μας πει δυο πράγματα. Αυτά που φωτογράφισα είναι απλά σύννεφα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων».