Την έντονη δυσαρέσκειά του προς την ελληνική κυβέρνηση για την απόφαση της η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας να γίνει στο Παναθηναϊκό Στάδιο αντί της Αρχαίας Ολυμπίας εκφράζει σε σχόλιό του αναγνώστης του Newsbeast.gr

Το πλήρες σχόλιο του αναγνώστη:

Η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας.

Λίγοι ίσως θα γνωρίζουν κι ίσως πολλοί λιγότεροι θα ενδιαφερθούν για την νέα αυτή απόφαση των ανθρώπων της κυβέρνησης να γίνει η αφή της Ολυμπιακής φλόγας στο Παναθηναϊκό στάδιο αντί της αρχαίας Ολυμπίας.

Δεν με εντυπωσιάζει ιδιαίτερα η αδιαφορία των διαχειριστών αυτής της κατάστασης καθώς το ίδιο αδιάφορα αντιμετώπισαν την μετονομασία των Ολυμπιακών αγωνισμάτων σε Ολυμπιακά παιχνίδια, όπως τα ήθελαν να είναι οι ξένοι συμμετέχοντες σ’ αυτή την εκδήλωση των Ελλήνων από το 700 π.Χ περίπου.

Εκείνο που δεν πρόβλεψαν είναι το γεγονός της μόνιμης ονομασίας ως παιχνίδι και ο παγκόσμιος υποβιβασμός όσο αφορά το νόημα της διεξαγωγής των Ολυμπιακών αγώνων.

Μπορεί πλέον κάποιος εύκολα να ταυτίσει τους Ολυμπιακούς αγώνες με την διεξαγωγή κάποιου διαγωνισμού ποδοσφαίρου ή τραγουδιού.

Κανένας δεν σεβάστηκε το νόημα αυτών των αγωνισμάτων επιτρέποντας την ύπαρξη αναβολικών με αποτέλεσμα να υπάρχουν έλεγχοι για χρήση.

Κανένας δεν έδωσε σημασία στην προσθήκη αγωνισμάτων με μη Ελληνικές ρίζες.

Κανένας δεν θα δώσει σημασία στην αφή της Ολυμπιακής φλόγας εάν αύριο γίνει στην Ουκρανία ή στην Αγγλία.

Κανένας δεν δίνει σημασία σε κάτι που είναι Ελληνικό