Πριν λίγες ημέρες έτρωγα σε γνωστό εστιατόριο του κέντρου και δίπλα μου ακριβώς καθόταν ο Ηλίας Ψινάκης μαζί με μια παρέα γνωστών Αθηναίων και «άθελά» μου άκουσα αυτά που έλεγαν. Όταν το θέμα έφτασε στον προεκλογικό αγώνα, ένας από την παρέα ρώτησε τον κ. Ψινάκη «τι θα κάνεις Ηλία για προεκλογική καμπάνια όσον αφορά φυλλάδια, sms κτλ. Ο Ηλίας Ψινάκης απάντησε «σιγά μην κάνω αυτά που κορόιδευα». Η παρέα τον ρώτησε τι θα κάνει. Ο Ψινάκης απάντησε «απολύτως τίποτα.

Απλά θα προσλάβω ένα πιτσιρικά με το προεκλογικό μπάτζετ που είναι νόμιμο και θα μου φτιάξει μια ιστοσελίδα και ένα λογαριασμό στο facebook και στο twitter, ώστε να επικοινωνώ με τους νέους που στην τελική αυτοί είναι που θα μείνουνε.

Πάντα κορόιδευα όλους αυτούς τους χοντρούς και τις χοντρές με το μαλλί λάχανο, που μοιράζουν την μάπα τους σε φυλλάδια, παρακαλώντας για μια ψήφο, ενώ μετά εξαφανίζονται και όλα αυτά κοστίζουν ένα σκασμό λεφτά και βρωμίζουν και όλη την Αθήνα.

Τα λεφτά που θα περισσέψουν από την αμοιβή του πιτσιρικά, θα τα δώσω στο ίδρυμα αστέγων του δήμου Αθήνας». Εκείνη τη στιγμή το κινητό του Ηλία Ψινάκη χτύπησε και ήταν ένα προεκλογικό sms από αυτά που λένε «ψηφίστε με ψηφίστε με», και η αντίδρασή του ήταν απλά «έλεος, έλεος».