Ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου δείχνει ένα καγκουρό να αντιμετωπίζει δύο τουρίστες σε πάρκο άγριας ζωής στην Αυστραλία.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο TikTok από τη χρήστρια με το όνομα brooke.so.hip και σύμφωνα με την ίδια, όλα ξεκίνησαν όταν το καγκουρό άρχισε να ακολουθεί μια γυναίκα που πήγαινε βόλτα το μικρό παιδάκι της στα άγρια ζώα.

Τότε, ο πατέρας της κοπέλας φοβήθηκε, ότι το καγκουρό μπορεί να τους βλάψει, οπότε ξεκίνησε να το τραβάει και να το σπρώχνει. Το ζώο ανταπέδωσε και στη συνέχεια άρχισε να τον βαράει με τα χέρια του.

Έτσι, επενέβη ένας νεαρός για να διώξει το καγκουρό. Το άγριο ζώο όμως, ξεκίνησε να τους βαράει με την ουρά του και σταμάτησε μόνο όταν δέχτηκε επίπληξη από φύλακα.

Ορισμένοι χρήστες αποθέωσαν τους δύο άνδρες, όμως κάποιοι άλλοι τους επέκριναν, επειδή το ζώο δεν έδειξε επιθετική συμπεριφορά, ακόμη κι όταν τα έβαλαν μαζί του. Μάλιστα, ορισμένοι κατηγόρησαν τη μητέρα, αναφέροντας ότι δεν έπρεπε να πάει ένα τόσο μικρό παιδί σε πάρκο με ελεύθερα άγρια ζώα.

@brooke.so.hip

My dad was just trying to make sure that kangaroo stopped getting frisky with that lady #kangaroo #dad #father #thatsmydad #fight #roo #wallabee #Australia #WesternAustralia #perth #aussie #aussiethings

♬ original sound – brooke.so.hip