Μία γάτα έχει γίνει viral στο TikTok σε ένα βίντεο που έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 4,9 εκατομμύρια προβολές, καθώς κουρνιάζει στα πόδια της ιδιοκτήτριας της και στη συνέχεια αρχίζει να γεννά τα γατάκια της.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, η 18χρονη Ellen Fransen από το Andijk της Ολλανδίας δημοσιοποίησε την ιστορία του κατοικιδίου της, η οποία αμέσως κέρδισε το ενδιαφέρον των χρηστών των social media.

Όπως ανέφερε, έλειπε από το σπίτι της, γιατί είχε επισκεφθεί μια φίλη, όταν όμως επέστρεψε αντίκρισε την τρίχρονη γάτα της που ονομάζεται Asrael να σφαδάζει από πόνους, καθώς μόλις είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο γατάκι της.

Εκείνη αμέσως προσπάθησε να φέρει κουβέρτες και στρώματα, ώστε η γάτα να γεννήσει και τα υπόλοιπα γατάκια, το ζώο όμως πλησίασε τα πόδια της ιδιοκτήτριας της και κούρνιασε εκεί. Μάλιστα, κάθε φορά που η Ellen προσπαθούσε να απομακρυνθεί για να φέρει πανιά να καλύψει τα αίματα, η γάτα ξεκινούσε να κλαίει.

Έτσι, η 18χρονη δίπλα στη γάτα της για περίπου δύο ώρες, μέχρι να γεννήσει και τα υπόλοιπα τέσσερα γατάκια της.

Συνολικά λοιπόν, η γάτα που ονομάζεται Asrael γέννησε πέντε γατάκια και πλέον η Ellen Fransen ψάχνει να τους βρει σπίτι.

Μάλιστα, όπως αναφέρει αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή για την εμπειρία που βίωσε, παρά το γεγονός ότι αρχικά της φάνηκε ιδιαίτερα άβολο.

«Οι περισσότερες αντιδράσεις ήταν θετικές. Μερικές όμως ήταν αρνητικές, λέγοντας ότι δεν είναι αληθινό ή χαρακτηρίζοντας αηδιαστικό το γεγονός, αλλά δεν με νοιάζει πραγματικά… Νομίζω ότι είναι τιμή!», ανέφερε χαρακτηριστικά η 18χρονη στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok.