Στη σύλληψη 17 ατόμων που συμμετείχαν σε κυνομαχίες προχώρησαν οι αστυνομικοί στην Κατερίνη, ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών.

Οι συλληφθέντες, 13 Έλληνες και τέσσερις υπήκοοι ΠΓΔΜ, ηλικίας 21 έως 55 ετών, παρακολουθούσαν μονομαχία ανάμεσα σε δύο σκύλους σε χώρο σταυλισμού ζώων στην Κατερίνη, που είχε στην ιδιοκτησία της μια 25χρονη, η οποία διέφυγε τη σύλληψη.

Σήμερα, διεξάγεται η δίκη εκείνων που διοργανώνουν κυνομαχίες και στέλνουν στο θάνατο πολλά από τα σκυλιά που συμμετέχουν στους αγώνες εξαναγκαστικά. Γι’ αυτό και στο facebook και συγκεκριμένα στη σελίδα «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ-ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ», τα μέλη της ομάδας έχουν αναρτήσει τα εξής:

«Η ψυχή μας κλαίει για αυτά τα πλάσματα από χθες το βράδυ, πλάσματα που τρέμουν κάτω από το χάδι με την ουρά μαζεμένη στα σκέλια, και η μάχη να παραμείνουμε ψύχραιμοι για να βοηθήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε μεγάλη.

Δείτε και μόνοι σας αυτούς τους “ψυχρούς μαχητές – δολοφόνους” που έλιωσαν στα χέρια μας και του κτηνιάτρου μόλις κατάλαβαν ότι η προηγούμενη ζωή τους είναι ένα κεφάλαιο που θα κλείσει οριστικά αύριο.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 12 Η ΩΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΕΞΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ, ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ-ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Το newsbeast.gr ανοίγει το μεγάλο θέμα των αδέσποτων τετράποδων φίλων μας. Μπορείτε να στείλετε τις απόψεις σας στο [email protected] ή να προβάλλετε τις δραστηριότητές σας σε ό,τι αφορά την προστασία των ζώων. Εδώ μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις γύρω από το θέμα.

Πηγή: madatoforos.com