Ίσως είναι η πιο όμορφη γάτα που έχετε δει ποτέ αλλά κι αν δεν είναι, δεν την πειράζει την εικονιζόμενη Aurora γιατί εκείνη έτσι νιώθει και το δείχνει στο περήφανο και μεγαλοπρεπές βλέμμα της και τις απίθανες πόζες της.

«Είναι γνωστό πως οι γάτες είναι κυρίαρχες στο σπίτι και η Aurora το ανεβάζει αυτό σε άλλο επίπεδο. Ξέρει πως είναι όμορφη, τουλάχιστον αυτό δείχνει η συμπεριφορά της. Τα πράγματα θα γίνουν όπως τα θέλει εκείνη ή αλλιώς καθόλου», λένε οι ιδιοκτήτες της Emily και Niklas.

Όσο για το πώς περνά το χρόνο της αυτή η τετράποδη πριγκίπισσα από τη Σουηδία, «κάνει ό,τι αρέσει στους περισσότερους γαλαζοαίματους: κοιμάται, τρώει και αφήνει να την περιποιούνται και να τη φροντίζουν», προσθέτουν.

Κι αν η κομψή Aurora εκπέμπει κι έναν βαθμό αλαζονείας, οι ιδιοκτήτες της διαβεβαιώνουν πως η «πριγκίπισσά» τους δεν είναι καθόλου σνομπ. «Είναι έξυπνη και αξιαγάπητη. Κάνουμε πλάκα πως μας βλέπει σαν υπηκόους της αλλά στην πραγματικότητα μας δίνει τόση πολλή αγάπη, σαν να είναι σκύλος, κάτι όχι σύνηθες για γάτα», λένε.

cat01 cat02 cat03 cat04 cat05 cat06 cat07 cat08 cat09 cat10