Η κακοκαιρία Isha σαρρώνει το Ηνωμένο Βασίλειο και έχει προκαλέσει προβλήματα σε πολλά μέρη, με την περιοχή Dark Hedges να μην αποτελεί εξαίρεση, καθώς ξηλώθηκαν ορισμένα από τα εμβληματικά δέντρα της σειράς «Game of Thrones».

Σύμφωνα με την expressandstar.com, τουλάχιστον τρία δέντρα έπεσαν στη περιοχή που βρίσκεται στη Βόρεια Ιρλανδία, ενώ ένα άτομο έχασε τη ζωή του από τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Η καταιγίδα με τους ισχυρούς ανέμους έριξε τρία δέντρα και άφησε χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, ενώ πολλοί δρόμοι έκλεισαν λόγω των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν.

«Φαίνεται ότι έχουν πέσει τρία δέντρα. Είναι λυπηρό, γιατί ορισμένα από αυτά ήταν υγιή», είπε χαρακτηριστικά ο Mervyn Storey, πρόεδρος του Dark Hedges Preservation Trust.

Επίσης, πρόσθεσε πως «έχουμε ανθρώπους έξω από τα ξημερώματα που προσπαθούν να καθαρίσουν το δρόμο. Υπάρχουν και άλλα δέντρα που έχουν πέσει στην περιοχή. Ο δρόμος είναι κλειστός όσο συνεχίζονται οι εργασίες».

Σημειώνεται, ότι τα δέντρα στη περιοχή Dark Hedges παρουσιάστηκαν στο πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν, όταν η Άρια Σταρκ μεταμφιέστηκε σε αγόρι για να δραπετεύσει από το King’s Landing, μαζί με άλλους ήρωες της σειράς, που επρόκειτο να ενταχθούν στη Νυχτερινή Φρουρά.