Ένα ποτάκι μετά το γραφείο πάντα μοιάζει ιδανική επιλογή για να αποτινάξετε την έντονη ημέρα από πάνω σας. Πάρτε τους συναδέλφους σας, λοιπόν, και επιλέξτε κάποιο από τα στέκια που ακολουθούν στο κέντρο της Αθήνας για ένα ή και περισσότερα ποτά.

Ευφάνταστα cocktails, επιλεγμένα κρασιά και νόστιμες συνοδευτικές προτάσεις (σε κάποια από αυτά) για να κλείσετε την ημέρα σας με τον πιο απολαυστικό και χαλαρωτικό τρόπο.

Barreldier

Τόσο μικρό και cozy, όσο να χωράνε ιδανικά οι θαμώνες του γύρω από την μπάρα του. Με ευρωπαϊκό αέρα, το Barreldier (Βουλής 7, Στοά Μπολάνη) φημίζεται για τα ιδιαιτέρως προσεγμένα παλαιωμένα cocktails του Mario, που συναντάται πίσω από την μπάρα του. Χειροποίητα bitters και σιρόπια, ενισχύουν τις εμπνευσμένες δημιουργίες του. Jazz και funk μουσικές συμπληρώνουν την υπέροχη ατμόσφαιρα.

Ciel Athens

All day επιλογή απέναντι από τη Μητρόπολη (Μνησικλέους & Μητροπόλεως) για καφέ, brunch και cocktails με θέα από την υπέροχη ταράτσα του. Μεσογειακά πιάτα εμπνευσμένα από τις συνταγές της γιαγιάς που παρουσιάζονται στην πιο μοντέρνα εκδοχή τους, signature cocktails και brunch σε καθημερινή βάση.

Juan Rodriguez

Mε εντυπωσιακό design αποικιακού στυλ το Juan Rodriquez προστέθηκε στο δυναμικό του Ψυρρή (Παλλάδος 3), για να δώσει εξωτικό χαρακτήρα στις εξόδους των αθηναίων. Παντρέματα γεύσεων με εκλεκτά cocktails σε ένα bar βγαλμένο από άλλη εποχή, σε αυτόν τον «θησαυρό» σε μια από τις ανερχόμενες (και πάλι) γειτονιές της Αθήνας.

Η διακόσμηση, αδιαμφισβήτητα, είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια, ενώ  τα πάντα είναι φτιαγμένα στο χέρι –από τους πολυελαίους μέχρι τους ξύλινους ζωγραφισμένους τοίχους και τους φοίνικες. Οι 40άρηδες της πόλης, εδώ, λοιπόν, θα έχουν την δυνατότητα να περάσουν όμορφες και ποιοτικές στιγμές κατά την διάρκεια της βραδινής τους εξόδου.

Boccanegra

Από τις πιο πολυσυζητημένες αφίξεις στο κέντρο, που σίγουρα θα κινήσει το ενδιαφέρον. Τέσσερις φίλοι από διαφορετικούς χώρους ο καθένας, δημιούργησαν αυτό το all day φιλοσοφίας εστιατόριο, που βρίσκεται «κρυμμένο» στη στοά της Βουκουρεστίου.

Πιάτα της μεσογειακής κουζίνας έχουν την τιμητική τους και συνδυάζονται ιδανικά με κάποιο από τα εξαιρετικά κρασιά της ενημερωμένης wine list. Στα συν και τα signature cocktails για μια χαλαρή βραδινή έξοδο.

Blue Bird

Tο μικροσκοπικό και vintage Blue Bird στον πεζόδρομο της Ηπίτου, λίγα βήματα από το Σύνταγμα, αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα after office ποτό μετά την δουλειά. Τζαζ μουσικές και ρετρό διακόσμηση στον λιλιπούτειο αυτό χώρο, που αποτελεί πραγματικό «θησαυρό» για τους λάτρεις του κέντρου.