Η συνέχεια της επικής περιπέτειας «Εκδικητές» της Marvel κάνει πρεμιέρα αυτήν τη βδομάδα στις σκοτεινές αίθουσες. Η κινηματογραφική εβδομάδα συμπληρώνεται με άλλες τρεις νέες ταινίες, καθώς και μια επανέκδοση ενός ντοκιμαντέρ του 1959.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Εκδικητές: Η εποχή του Ultron»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζος Γουέντον με τους: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Κρις Χέμσγουορθ, Κρις Έβανς, Σκάρλετ Γιόχανσον, Μαρκ Ράφαλο

Όταν ο Τόνι Σταρκ επιχειρεί να επανεκκινήσει ένα πανίσχυρο λογισμικό, εκείνο αποκτά δική του θέληση και μετατρέπεται σε μια θανάσιμη απειλή για ολόκληρο τον πλανήτη.

«Mommy»

Καναδέζικη ταινία, σκηνοθεσία Ξαβιέ Ντολάν με τους: Αν Ντορβάλ, Αντουάν – Ολιβιέ Πιλόν, Σουζάν Κλεμάν

Μια δυναμική χήρα προσπαθεί να μεγαλώσει μόνη της τον υπερκινητικό και συχνά βίαιο 15χρονο γιο της. Μια παράξενη νεοφερμένη γειτόνισσα θα προσφερθεί να βοηθήσει, αλλάζοντας δραστικά την εύθραυστη οικογενειακή ισορροπία.

«1001 Γραμμάρια»

Νορβηγική ταινία, σκηνοθεσία Μπεντ Χάμερ με τους: Λοράν Στοκέρ, Άνε Νταλ Τορπ, Χίλντεγκουν Ρίισε

Όταν η Μαρίε, υπάλληλος στη νορβηγική Υπηρεσία Μέτρων και Σταθμών, ταξιδεύει στο Παρίσι για το ετήσιο «συνέδριο του κιλού», μια σειρά γεγονότων την αναγκάζουν να ζυγίσει τη ζωή της με διαφορετικό τρόπο.

«Γυναίκα Από Χρυσό»

Αμερικανοβρετανική ταινία, σκηνοθεσία Σάιμον Κέρτις με τους: Έλεν Μίρεν, Ράιαν Ρέινολντς, Ντάνιελ Μπρουλ

Εξήντα χρόνια μετά τη φυγή της από τη ναζιστική Βιένη για τις ΗΠΑ, η Μαρία Άλτμαν επιχειρεί να ανακτήσει τα κλεμμένα οικογενειακά της κειμήλια, ανάμεσά τους κι έναν από τους διασημότερους πίνακες του Γκούσταβ Κλιμτ. Συναντά ανυπέρβλητα εμπόδια, αλλά με τη βοήθεια ενός άπειρου, μα παθιασμένου δικηγόρου αποφασίζει να βρει το δίκιο της μηνύοντας το αυστριακό κράτος.

«Araya»

Ντοκιμαντέρ του 1959, σκηνοθεσία Margot Benacerraf

Η ζωή των φτωχών κατοίκων της Αράγια, μιας χερσονήσου της βορειοανατολικής Βενεζουέλας, η οποία στρέφεται γύρω από την αλιεία και τη σκληρή δουλειά στα ορυχεία αλατιού της περιοχής.