Πριν λίγες μέρες η Βeyonce ανακοίνωσε στα μουσικά βραβεία του MTV ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. Λίγο μετά έγινε γνωστό ότι η εγκυμοσύνη της θα «φρενάρει» τη νέα ταινία του Clint Eastwood, στην οποία η εγκυμονούσα σταρ επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει.

Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2012, ενώ τα αρχικά πλάνα ήταν να ξεκινούσαν τα γυρίσματα σε λίγο καιρό.

Φυσικά, δεν είναι μόνο η περίπτωση της Beyonce, που έφερε ανατροπές στα σχέδια των ανθρώπων στο Χόλιγουντ, αφού υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.


H αναπάντεχη εγκυμοσύνη της January Jones έβαλε φρένο στο «Mad Men». Ενώ τα γυρίσματα επρόκειτο να ξεκινήσουν τον Αύγουστο, τελικά δεν έγιναν.


Η Hilary Duff είχε υπογράψει συμβόλαιο για να πρωταγωνιστήσει στη νέα κινηματογραφική εκδοχή του «Bonnie and Clyde». Πρόσφατα αποκάλυψε ότι έμεινε έγκυος και τελικά… απολύθηκε παίρνοντας όμως 100.000 δολάρια!


Η δεύτερη εγκυμοσύνη της Tina Fey έκανε την πρεμιέρα της έκτης σεζόν του «30 Rock» να μεταφερθεί για τον Ιανουάριο του 2012.


Έγκυος όμως είναι και η Jennifer Garner! Η ηθοποιός έχει «στα σκαριά» μια νέα ταινία, το «Dark Roads». Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πώς θα τα… βολέψει!


Η σεναριογράφο της σειράς «Grey’s Anatomy» θα προσπαθήσουν να βρουν μια χρυσή τομή για να δικαιολογήσουν την εγκυμοσύνη της Sarah Drew.


Στη σειρά «It’s Always sunny in Philadelphia» θα χρειαστεί να δοθούν… πατρικές άδειες στους πρωταγωνιστές της σειράς, αφού τόσο η γυναίκα του Glenn Howerton, όσο και του Charlie Day περιμένουν παιδί!