Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν «Παράλογος Άνθρωπος» ξεχωρίζει από τις πρεμιέρες αυτής της εβδομάδας και κάνει ενδιαφέρον το αυγουστιάτικο κινηματογραφικό πρόγραμμα. Σήμερα και η πρεμιέρα της νέας ταινίας της σειράς Επικίνδυνες Αποστολές με τον Τομ Κρουζ. Σε μερικές αίθουσες αυτή τη βδομάδα ξεκινούν να προβάλλονται και επανεκδόσεις παλιών κλασσικών ταινιών, όπως το «Έρωτας το Απόγευμα» με την Όντρεϊ Χέπμπορν.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος»

Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ ΜακΚουόρι με τους Τομ Κρουζ, Σάιμον Πεγκ, Τζέρεμι Ρένερ, Άλεκ Μπάλντουιν

H οργάνωση-φάντασμα «Συνδικάτο» εντείνει τις τρομοκρατικές της δραστηριότητες σε ολόκληρο τον κόσμο και ο Ίθαν Χαντ καλείται να την αντιμετωπίσει με την πλάτη στον τοίχο, καθώς η αμερικανική κυβέρνηση παύει τις δραστηριότητες της IMF λόγω αδιαφανών πρακτικών.

«Παράλογος Άνθρωπος»

Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Γούντι Αλέν με τους Γιόακιν Φίνιξ, Έμα Στόουν, Πάρκερ Πόουζι.

Ένας αλκοολικός και κυνικός καθηγητής φιλοσοφίας τα φτιάχνει με μια επιμελή και έξυπνη φοιτήτριά του, χρειάζεται όμως κάτι υπαρξιακά πολύ πιο βαθύ για να ξαναβρεί την πίστη του στη ζωή. Ώσπου αποφασίζει να κάνει μια σοκαριστική επιλογή.

«Έρωτας το Απόγευμα»

Aμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μπίλι Γουάιλντερ με τους Όντρεϊ Χέπμπορν, Γκάρι Κούπερ, Μορίς Σεβαλιέ.

Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Κλοντ Σαβάς παρακολουθεί τον Φρανκ Φλάναγκαν, με σκοπό να διαπιστώσει αν οι κατηγορίες που υπάρχουν εναντίον του για μοιχεία ευσταθούν. Όταν η κατάσταση περιπλέκεται επικίνδυνα, η κόρη του ντετέκτιβ Άριαν ειδοποιεί τον Φρανκ για τον κίνδυνο που διατρέχει. Μετά την αποκάλυψη, η νεαρή κοπέλα εξαφανίζεται και ο γοητευμένος Φρανκ αποφασίζει να τη βρει. Τότε προσλαμβάνει τον Κλοντ για να βρει τη μυστηριώδη κοπέλα, αγνοώντας φυσικά πως πρόκειται για την κόρη του…

«Ένας Αμερικάνος Φίλος»

Γερμανογαλλική ταινία σε σκηνοθεσία Βιμ Βέντερς με τους Μπρούνο Γκαντζ, Ντένις Χόπερ, Λίζα Κρόιζερ, Νίκολας Ρέι, Σάμιουελ Φούλερ.

Ένας Αμερικανός τυχοδιώκτης εμπλέκει έναν ετοιμοθάνατο κορνιζοποιό από το Αμβούργο στη δολοφονία δύο μαφιόζων, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα μαζί του μια ιδιαίτερη, ισχυρή φιλία.

«Το Μαύρο Άλογο»

Νεοζηλανδική ταινία, σκηνοθεσία Τζέιμς Νάπιερ Ρόμπερτσον με τους: Κλιφ Κέρτις, Τζέιμς Ρόλεστον, Κερκ Τόρανς.

Ο Τζένεσις, ένας διπολικός τρόφιμος ψυχιατρείου, επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια εγκλεισμού στην πόλη όπου μεγάλωσε με τη βοήθεια του μεγάλου αδελφού του. Αναζητώντας θετικό προσανατολισμό, αναλαμβάνει να διδάξει την τέχνη του σκακιού στα μη προνομιούχα παιδιά της γειτονιάς που φλερτάρουν με την παραβατικότητα. Το έργο του αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες όταν αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος με το φιλύποπτο περιβάλλον της ντόπιας κοινότητας, αλλά και με τα προσωπικά του φαντάσματα που δεν λένε να τον εγκαταλείψουν.

«Barbie, Η Πριγκίπισσα & η Ροκ Σταρ»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κάρεν Λόιντ.

Επηρεασμένο από την παγκόσμια μανία των ριάλιτι σόου που αναδεικνύουν ταλέντα του πενταγράμμου, το φιλμ περιγράφει την απόλυτη μουσική κόντρα ανάμεσα σε δύο δημοφιλείς κούκλες. Από τη μια βρίσκεται η Barbie, που πρωταγωνιστεί ως πριγκίπισσα Κόρτνεϊ, και από την άλλη η ροκ σταρ με τα δίχρωμα μαλλιά Έρικα.