Με 6 νέες ταινίες μάς υποδέχεται η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα, μεσούσης του καλοκαιριού.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Οικογενειακές Ανισορροπίες»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μάγια Φορμπςμε τους: Μαρκ Ράφαλο, Ζόι Σαλντάνα, Ίμοτζεν Γολοντάρσκι

Ύστερα από μια μεγάλη κρίση, ένας μανιοκαταθλιπτικός πατέρας προσπαθεί να έρθει και πάλι κοντά στις δυο μικρές κόρες και τη γυναίκα του. Όταν η τελευταία, μάλιστα, αφήνει τη Βοστόνη για σπουδές στη Νέα Υόρκη, αναλαμβάνει μόνος του την ανατροφή των παιδιών του.

«Η Μαφία Σκοτώνει Μόνο το Καλοκαίρι»

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Πιφμε τους: Πιφ, Κριστιάνα Καποτόντι, Άλεξ Μπισκόντι

Στο Παλέρμο της δεκαετίας του ’70, ο μικρός Αρτούρο προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά της όμορφης συμμαθήτριάς του Φλόρα. Δίπλα τους, η πολιτική διαφθορά βασιλεύει και η μαφία σκοτώνει χειμώνα-καλοκαίρι.

«Pixels»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κρις Κολόμπουςμε τους: Άνταμ Σάντλερ, Κέβιν Τζέιμς, Μισέλ Μόναγκαν, Πίτερ Ντίνκλεϊτζ

Τη δεκαετία του ’80 ο Σαμ, ο Γουίλ, ο Λάντλοου και ο Έντι είχαν σώσει ουκ ολίγες φορές τον κόσμο παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια. Τώρα πρέπει να το κάνουν στην πραγματικότητα, αφού εξωγήινοι, έχοντας ανακαλύψει χαρακτήρες από γήινα video games, τα παρερμηνεύουν σαν μια δήλωση πολέμου και μας επιτίθενται, χρησιμοποιώντας τα ως όπλα.

«Η Πριγκίπισσα το Σκασε»

Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Τζούλιαν Τζάρολντμε τους: Σάρα Γκέιντον, Έμιλι Γουάτσον, Τζακ Ρέινορ, Μπελ Πόουλι

8 Μαΐου 1945. Όλοι στο Λονδίνο γιορτάζουν τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Δύο κορίτσια παίρνουν την άδεια να βγουν για πρώτη φορά έξω το βράδυ, ζώντας μια απίστευτη περιπέτεια. Και φυσικά επιστρέφουν στο σπίτι καθυστερημένα. Μόνο που το σπίτι τους τυχαίνει να είναι το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

«Με τον Μπαμπά ή τη Μαμά;»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Μαρτέν Μπουρμπουλόνμε τους: Λοράν Λαφίτ, Μαρίνα Φουά, Αλεξάντρ Ντερουσό

Η Φλοράνς και ο Βενσάν είναι το τέλειο παντρεμένο ζευγάρι, δυο επιτυχημένοι επαγγελματίες και γονείς τριών παιδιών. Από τη στιγμή που θα αποφασίσουν, όμως, να χωρίσουν πολιτισμένα, για να μην εξελιχθεί η σχέση τους σε παγωμένη ρουτίνα, ένας ανελέητος και βρόμικος πόλεμος θα ξεκινήσει μεταξύ τους, καθώς κανείς δεν θέλει να αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών.

«Μπερδέματα στο Broadway»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Πίτερ Μπογκντάνοβιτςμε τους: Ίμογκεν Πουτς, Όουεν Γουίλσον, Τζένιφερ Άνιστον

Μια ηθοποιός αφηγείται σε μια δημοσιογράφο πώς από μια σειρά συμπτώσεων έφτασε να γίνει από κολ γκερλ πρωταγωνίστρια στο Μπρόντγουεϊ.