Ο σκηνοθέτης του God of War, Cory Barlog, έχει επίσημα διαψεύσει πρόσφατες φήμες που ισχυρίζονταν ότι ο Ντουέιν The Rock Τζόνσον εξετάζονταν για τον ρόλο του Kratos στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά της Amazon.

Σύμφωνα με το Lordoftheseries.gr από τη στιγμή που η PlayStation Productions και η Prime Video ανακοίνωσαν για πρώτη φορά ότι μια τηλεοπτική μεταφορά του God of War βρίσκεται υπό εξέλιξη, οι fans προσπαθούν να μάθουν ποιος θα υποδυθεί τον Kratos στη σειρά. Και ενώ το όνομα του Johnson είναι ένα από αυτά που κυκλοφορούν, φαίνεται ότι δεν θα υποδυθεί τον κεντρικό ρόλο στη σειρά, όπως πίστευαν μερικοί.

Σύμφωνα με το comicbook.com σε μια πρόσφατη ανταλλαγή μηνυμάτων στο Twitter, ο ίδιος ο Barlog απάντησε σε μια φήμη που ισχυριζόταν ότι ο Johnson ήταν “σοβαρός υποψήφιος” για να υποδυθεί τον Kratos στην τηλεοπτική σειρά. Ο Barlog, ο οποίος είναι και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, δήλωσε ότι “κυριολεκτικά δεν έχει ακούσει τίποτα” για τον Johnson να είναι επιλογή για τον ρόλο. Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη τη συμμετοχή του Barlog στη σειρά, είναι σίγουρο ότι είναι ενήμερος για τις πιθανές επιλογές καστινγκ που συζητούνται πίσω από τις σκηνές.

Αν και η φήμη ξεκίνησε χωρίς να υπάρχει κάποια αξιόλογη πηγή, όπως συνηθίζεται στο Twitter, το tweet κατέληξε να διαδίδεται ευρέως και πολλοί άνθρωποι πίστεψαν στην αληθοφάνειά του. Η παρέμβαση του Barlog για να διαψεύσει τη φήμη εκτιμήθηκε από πολλούς θαυμαστές που ήταν μπερδεμένοι, καθώς παρείχε σαφή διευκρίνιση στο θέμα.

Προς το παρόν, γνωρίζουμε πολύ λίγα για την τηλεοπτική σειρά του God of War εκτός από το απλό γεγονός ότι βρίσκεται υπό εξέλιξη. Η Amazon δεν έχει ανακοινώσει καμία ημερομηνία κυκλοφορίας για τη σειρά και κανένας ηθοποιός δεν έχει ακόμη συνδεθεί με αυτή. Πιθανότατα, δεν θα δούμε κάτι συγκεκριμένο από το God of War για αρκετό καιρό, αλλά ίσως νέες πληροφορίες έρθουν στο φως πριν το τέλος του 2023.