Σε εξέλιξη είναι η παραγωγή για τα γυρίσματα της νέας δραματικής ταινίας «My Mother’s Wedding», σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Deadline. Είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Kristin Scott Thomas, η οποία αποκάλυψε ότι έγραψε το σενάριο της ταινίας μαζί με τον John Micklethwait.

Σύμφωνα με το Deadline η υποψήφια για Όσκαρ Scarlett Johansson θα πρωταγωνιστήσει στην δραματική ταινία μαζί με τις διάσημες ηθοποιούς του Χόλιγουντ Sienna Miller, Freida Pinto και Emily Beecham.

Η Kristin Scott Thomas είναι γνωστή για τον ρόλο της στη ρομαντική κομεντί «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία» του 1994 και στο ρομαντικό δράμα του 1996 «The English Patient» δίπλα στον Ralph Fiennes που της χάρισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ. Η Johansson βρίσκεται στη δεκάδα των κινηματογραφικών σταρ με τις υψηλότερες αμοιβές όλων των εποχών σύμφωνα με το Box Office Mojo. Είναι η μοναδική γυναίκα ηθοποιός που έχει καταφέρει να ενταχθεί στην πρώτη δεκάδα των πιο ακριβοπληρωμένων σταρ. Σημειωτέον ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία μόλις 8 ετών στην πειραματική θεατρική παράσταση «Sophistry» δίπλα στον Ίθαν Χοκ.