Το κέντρο της Αθήνας πάντα θα αποτελεί επιλογή για να δώσετε ραντεβού με την παρέα, από όποια περιοχή κι αν έρχεστε. Με τον ηλεκτρικό και το μετρό να το εξυπηρετεί, ταυτόχρονα, το Μοναστηράκι αποτελεί σημαντικό σημείο αναφοράς για τις παρέες της πόλης που θέλουν να δώσουν ραντεβού στο κέντρο. Γύρω από το πολυσύχναστο meeting point, λοιπόν, θα βρείτε πολύ αξιόλογες και πιο ήσχυες επιλογές για ποτό και cocktails με την παρέα.

Το Λοκάλι

Η ελληνική παμπ Το Λοκάλι (Σαρρή 44) στου Ψυρρή, έρχεται να καταρρίψει κάθε προηγούμενο. Με μότο το της το «local δεν είσαι μόνο στη γειτονιά σου, αλλά όπου νιώθεις σπίτι σου», στον υπέροχο χώρο της -σημείο αναφοράς η χαρακτηριστική αυλή- σερβίρει επιλεγμένα ελληνικά κρασιά, εγχώρια και ξένα αποστάγματα, ποτά και μπίρες, που αποτελούν και το δυναμικό της μπάρας. Στα συν και ο specialty καφές που σερβίρεται από το πρωί, αλλά και το οικείο και νόστιμο φαγητό του.

Monk Grapes & Spirits

Κατηφορίζοντας την Καραγεώργη Σερβίας, στο ήσυχο δρομάκι της Καρόρη (νο 4) θα συναντήσετε το Monk, ένα φανταστικό wine bar που θα λατρέψετε. Η κάβα του αριθμεί 160 και πλέον επιλεγμένες ετικέτες κρασιού από όλο τον κόσμο (Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική) για όλους τους ουρανίσκους και κάθε στυλ, προσαρμοσμένη σε όλα τα budget. Αυτό, ωστόσο, που το κάνει τόσο ιδιαίτερο είναι το roof garden του, το οποίο πιο ανανεωμένο από ποτέ σας υποδέχεται για κρασάκι και cocktails με την παρέα.

Kuko’s The Bar

Στεγάζεται σε ένα υπέροχo ανακαινισμένο νεοκλασικό στον πεζόδρομο της Καλαμιώτου και αποτελεί ιδανικό meeting point στην καρδιά της πόλης για κάθε στιγμή και διάθεση. Το περιβάλλον και η κουζίνα ενισχύουν την ιταλική αισθητική που συνδυάζεται όμορφα με τον παριζιάνικο ρομαντισμό, τα οποία ενισχύονται και από μία προσεκτικά επιλεγμένη κάβα, που μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό λάτρη του ποτού. Όλα αυτά ενώνονται υπό το άρωμα του καφέ που είναι διάχυτο σε κάθε γωνιά του μαγαζιού.

Juan Rodriguez

Mε εντυπωσιακό design αποικιακού στυλ το Juan Rodriquez προστέθηκε στο δυναμικό του Ψυρρή (Παλλάδος 3), για να δώσει εξωτικό χαρακτήρα στις εξόδους των αθηναίων. Παντρέματα γεύσεων με εκλεκτά cocktails σε ένα bar βγαλμένο από άλλη εποχή, σε αυτόν τον «θησαυρό» σε μια από τις καθιερωμένες γειτονιές της Αθήνας. Η διακόσμηση, αδιαμφισβήτητα, είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια, ενώ τα πάντα είναι φτιαγμένα στο χέρι –από τους πολυελαίους μέχρι τους ξύλινους ζωγραφισμένους τοίχους και τους φοίνικες.