Το PASAJI, το πιο upper class στέκι της Αθήνας επιστρέφει δυναμικά με οκτώ red carpet celebrity βραδιές, στο City Link, στο κέντρο της πόλης.

Κάθε Πέμπτη, το lounge bar restaurant PASAJI, ένας χώρος υψηλής αισθητικής, που από την αρχή της λειτουργίας του αγαπήθηκε από πολλούς, αποκτώντας φανατικούς θαμώνες, μεταμορφώνεται δημιουργώντας θεματικά πάρτι.

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος διοργανώνει οκτώ θεματικές βραδιές, με τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες του αθηναϊκού fashion crowd και προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο αλλά κυρίως από το θεατρικό κόσμο αφού το PASAJI, βρίσκεται ανάμεσα στα διασημότερα θέατρα της Αθήνας.

Τα red carpet Thursdays συμπληρώνει ένα μοναδικό live jazz πρόγραμμα αλλά και δύο ξεχωριστά είδη κουζίνας, Ιαπωνέζικης και Μεσογειακής, καλύπτοντας όλα τα γούστα, ενώ μετά το Πάσχα όλο το project θα μετακομίσει στο PASAJI της Μυκόνου στην παραλία του Ορνού.

Info
Στοά Σπυρομήλιου, Αθήνα
210 3220714
www.pasaji.com.gr, www.citylink.gr/lifestyle/dining/pasaji

Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!