Από την προηγούμενη Κυριακή και κάθε Κυριακή 12.00-18.00 το all day Sam, επί της Τσακάλωφ στο Κολωνάκι, μας υποδέχεται στον καλλιτεχνικής διάθεσης χώρο του για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με τον πιο γευστικό τρόπο. Το απολαυστικό brunch του σερβίρεται σε πλούσιο μπουφέ και από 15 ευρώ το άτομο μπορεί να δοκιμάσει κανείς ό,τι θέλει και όσο θέλει από τις γευστικές προτάσεις του.

Αν θα μπορούσαμε να δώσουμε έναν αντιπροσωπευτικό χαρακτηρισμό στο Sam, αυτός δεν είναι άλλος από artistic, κι αυτό γιατί οι πίνακες γνωστών ελλήνων καλλιτεχνών (Μηταράς, Εγγονόπουλος, Κυριακούλης) οι οποίοι κοσμούν τους τοίχους του, του προσδίδουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Εκτός από το κυριακάτικο brunch του, το Sam αποτελεί ιδανική επιλογή και για όλους εσάς που αναζητάτε ένα ήρεμο και χαλαρό περιβάλλον -οι μουσικές του κινούνται σε ρυθμούς lounge, jazz και soul- για να απολαύσετε τον πρώτο καφέ της ημέρας, ένα ποτήρι κρασί το βράδυ ή κάποιο από τα cocktails της λίστας που έχει επιμεληθεί ο ιδιοκτήτης του και bartender Sam. Οι θαμώνες του ξεχωρίζουν το mojito και το gin sour.

Διαθέτει και ένα μικρό, αλλά ενημερωμένο μενού με προτάσεις της μεσογειακής κουζίνας, που ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Σταθερές αξίες αποτελούν το φρέσκο λαβράκι φιλέτο με χόρτα βλίτα, σπανάκι και λαδολέμονο, η ταλιάτα (Black Angus), τα ραβιόλια με ρικότα και σπανάκι, τα οποία σερβίρονται σε value for money τιμές. Το σουφλέ σοκολάτας θεωρείται το πιο δυνατό του γλυκό.

Tip: Καθημερινά από τις 09.00-13.00 μπορείτε να επιλέξετε και ανάμεσα σε κάποιες προτάσεις σε snacks, όπως club sandwiches, burgers και ομελέτες.

Info:

Κυριακή-Πέμπτη: 09.00-01.00, Παρασκευή-Σάββατο: 09.00-02.00
Τιμές: από 20 ευρώ/άτομο, 2,50 ευρώ (cappuccino), 7 ευρώ (ποτό), 8 ευρώ (cocktail)

Τσακάλωφ 30, Κολωνάκι, Αθήνα
Τηλ. +30 210 3618436
[email protected]
www.facebook.com/sam.bar.athens

Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!