Αναζητάτε τον πιο εξειδικευμένο ειδικό -όσον αφορά στο κομμάτι του Bartending– για την οργάνωση μοναδικών στιγμών που θα σας μείνουν πραγματικά αξέχαστες; Το team της BARETC Mobile Bartending είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Η εταιρεία δημιουργήθηκε προκειμένου να εξασφαλίσει την απόλυτη επιτυχία των εκδηλώσεων και κοινωνικών δραστηριοτήτων σας.

Γι’ αυτό συνεργάτες της είναι μόνο διακεκριμένοι bartenders, οι οποίοι με τον επαγγελματισμό, τη γνώση και την έμπνευση που διακατέχουν για τη δημιουργία classic & tailor made cocktails, μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις ακόμη και των πιο αυστηρών πελατών της, καθώς οι εξειδικευμένες προτάσεις τους προσαρμόζονται στις απαιτήσεις και τα standards της κάθε εκδήλωσης.

Με υπηρεσίες που διαμορφώνονται ανάλογα με τις επιθυμίες και τις δυνατότητες των ενδιαφερόμενων, η BARETC διαθέτει εξειδικευμένα έπιπλα bar υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, εύκολα προσαρμοζόμενα στις εκάστοτε συνθήκες του χώρου και του ύφους της εκδήλωσης, καθώς και των δικών σας επιλογών.

Εκτός αυτού, ωστόσο, η BARETC με την υπηρεσία του bar management αποτελεί ιδανική λύση και για όλους εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε τώρα τη δική σας επιχείρηση και αναζητάτε ειδικούς για το στήσιμο ενός δυνατού και επιτυχημένου Bar, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (εξοπλισμός, υλικά κλπ).

Tip: Στις εκδηλώσεις όπου μπορούν να σας φανούν χρήσιμες οι υπηρεσίες της BARETC συγκαταλέγονται σεμινάρια, συνέδρια, εκθέσεις, επιδείξεις μόδας και κάθε είδους κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση.

Info

Αθήνα: Προπυλαίων 20Α, Ακρόπολη
Τηλ. +30 210 92 37 902

Θεσσαλονίκη: Αιγαίου 4, Ν. Ευκαρπία
Τηλ. +30 6973 387 387

[email protected]
http://www.baretc.eu
www.facebook.com/baretceu