Με τους Stavento ξεκίνησε η χτεσινή ημέρα της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής του Sfera 102,2, ζωντανά από το κέντρο της Κηφισιάς.

Αμέσως μετά η Γιώτα Τσιμπρικίδου υποδέχθηκε τον ταλαντούχο Γιώργο Σαμπάνη που εντυπωσίασε με τις μουσικές του επιλογές και τραγούδησε acapella στο studio του Sfera 102,2.

Στις 12 το μεσημέρι σε ρόλο ραδιοφωνικού παραγωγού βρέθηκε η μοναδική Έλλη Κοκκίνου. Μαζί με την Ελένη Κολοκοτρώνη βρέθηκε και η ανανεωμένη Κέλλυ Κελεκίδου, ενώ την αμέσως επόμενη ώρα έκανε την δική του εκπομπή ο Νίκος Κουρκούλης.Η συνέχεια στην γιορτή του ραδιοφώνου είχε την Ελένη Χατζίδου.

Ο Valentino καλωσόρισε στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής το Νίνο ο οποίος μοίρασε φιλιά στον κόσμο που συγκεντρώθηκε στο κέντρο της Κηφισιάς για ένα του αυτόγραφο. Ο Σταμάτης Γονίδης λίγο πριν μπει στο studio του πρώτου ραδιοφώνου της Αθήνας φωτογραφήθηκε με το Νίνο και η συνέχεια στον αέρα ήταν rock.

Στην παρέα του Sfera 102,2 βρέθηκε η Πέγκυ Ζήνα, την υποδέχθηκε η Ναταλία Γερμανού και ξεκίνησαν μαζί με το Βασίλη Δρυμούση τη δική τους εκπομπή. Η Πέγκυ Ζήνα συναντήθηκε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία ήταν η επόμενη καλεσμένη της Ναταλίας και του Βασίλη στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής. Και η Τάμτα στην γιορτή του ραδιοφώνου μαζί με το Δημήτρη Σαράντο.

Στις 9 το βράδυ στο Sfera 102,2 η Βασιλική Νταντά. Η Τετάρτη της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής έκλεισε με το Γιάννη Τάσσιο!

Η γιορτή του ραδιοφώνου συνεχίζεται…