Ο υδράργυρος ανεβαίνει απειλητικά και το μόνο που χρειάζεστε όσοι κυκλοφορείτε στο κέντρο της πόλης είναι μικρές, ανακουφιστικές και απολαυστικές στιγμές δροσιάς.

Ακολουθούν τέσσερα στέκια, λοιπόν, στην καρδιά της Αθήνας που θα σας προσφέρουν αυτές τις μικρές απολαύσεις που έχετε τόσο ανάγκη, με κάτι δροσιστικό στο χέρι.

Le Greche- Παγωτό

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μία –ή και περισσότερες– μπάλα αυθεντικού ιταλικού gelato; Στο Le Greche στο Σύνταγμα (Μητροπόλεως 16) τα παγωτά συνδυάζουν την ιταλική τεχνογνωσία με τις αυθεντικές, ελληνικές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τους και συνδυάζονται ιδανικά με κορυφαία συστατικά από την Ιταλία. Από τις γεύσεις- συνώνυμο του Le Greche το φιστίκι, όπως ακριβώς το παρασκευάζου και στην Ιταλία.

 TYCO- Cocktail

TYCO σημαίνει «Take Your Cocktail Out» και το νέο street bar στον πεζόδρομο της Ρόμβης μας προτρέπει να κάνουμε αυτό ακριβώς: να πάρουμε στο χέρι δροσερά και απολαυστικά cocktails και να βολτάρουμε στο κέντρο της Αθήνας με ανεβασμένη διάθεση!

Καθημερινά από τις 14.00 το μεσημέρι έως τις 02.00 το βράδυ, θα βρείτε μοναδικά και απολαυστικά signature cocktails, long drinks, classic cocktails και ποτά, με τιμές από €5, αλλά κι επιλογές χωρίς αλκοόλ με €4,50, τα οποία μπορείτε να πάρετε στο χέρι ή να τα απολαύσετε στα στυλάτα stools.

LUKUΜΑΔΕΣ- Λεμονάδα

Μπορεί να είναι γνωστό τοις πάσι ότι πρωταγωνιστής των LUKUΜΑΔΕΣ στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης είναι οι κλασικοί και αγαπημένοι σε όλους στρογγυλοί λουκουμάδες, βασισμένη στην παλιά, κλασική συνταγή παρασκευής τους, ωστόσο στο κατάλογό του θα βρείτε, επίσης, και διάφορες επιλογές σε σπιτικές λεμονάδες. Μάλιστα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στην κλασική, αυτή με τη μέντα ή εκείνη με τον ιβίσκο.

JOIN Juice Bars- Γιαούρτι

Το self-service juice bar στον πεζόδρομο της Ρόμβης (νο24) είναι το ιδανικό spot για όσους θέλουν να απολαύσουν μοναδικούς χυμούς, να φορτώσουν θετική ενέργεια, ή να βρεθούν με την παρέα τους σε ένα φωτεινό και χαρούμενο περιβάλλον.

Από την πλούσια γκάμα των γευστικών επιλογών ξεχωρίζουν οι φρεσκοστυμμένοι χυμοί, που ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή και θα τους βρείτε σε απίστευτους γευστικούς συνδυασμούς, τα λαχταριστά smoothies, οι σαλάτες, τα sandwich αλλά και τα energy bowls που θα βρείτε αποκλειστικά στα JOIN juice bars.