Φανταστείτε ένα ήρεμο και ζεστό καλοκαιρινό απόγευμα, σε ένα μπαλκόνι με θέα. Η απόλυτη καλοκαιρινή διάθεση αποτελεί την έμπνευση για το νέο Teavana Shaken Iced Mango Black Tea Lemonade που είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα Starbucks αυτό το καλοκαίρι μαζί με τα αγαπημένα ροφήματα Blackberry Mojito Green Tea Lemonade και Peach Green Tea Lemonade.

Ξεχωριστοί αναζωογονητικοί συνδυασμοί για να ξεδιψάσουν και να δροσίσουν κάθε καλοκαιρινή μας στιγμή με ιδιαιτέρα χαμηλές θερμίδες (ξεκινώντας από 60 θερμίδες).

Αυτά τα light ροφήματα έρχονται για να δώσουν αστείρευτες νότες ευεξίας και αναζωογόνησης και μια συνολική εμπειρία παγωμένου τσαγιού Teavana με την ποιότητα και δεξιοτεχνία που χαρακτηρίζει τα Starbucks. Δεν είναι τυχαίο ότι από πέρσι που προστέθηκαν στις δροσερές προτάσεις των Starbucks οι δύο κατηγορίες τσαγιού Teavana Shaken Iced Tea και Teavana Shaken Iced Tea Lemonade (με επιπλέον λεμονάδα), σε τρεις διαφορετικές ποικιλίες, πράσινο, μαύρο και με ιβίσκο τσάι, έχουν αγαπηθεί και προτιμούνται από πολλούς λάτρεις του τσαγιού.

Φέτος, απολαμβάνουμε τρεις ξεχωριστές γεύσεις παγωμένου τσαγιού, τις οποίες φτιάχνουν οι baristas των Starbucks σε ειδικό shaker για να απελευθερωθούν όλα τα αρώματά τους:

Νέο Mango Black Tea Lemonade

strbgte-kentriki-Teavana-Mango-Black-Tea-Lemonade

Αναζωογονητικός συνδυασμός παγωμένου μαύρου τσαγιού με λεμονάδα και εξωτική γεύση από μάνγκο, καθώς και γλυκιά νότα φρούτου του πάθους χτυπημένο στο χέρι με πάγο.

Blackberry Mojito Green Tea Lemonade

strbgte-Starbucks-Teavana-Blackberry-Mojito-Green-Tea-Lemonade

Εκρηκτική δροσερή γευστική αίσθηση από μαύρα μούρα, μέντα, πράσινο τσάι Teavana και λεμονάδα, χτυπημένο στο χέρι με πάγο.

Peach Green Tea Lemonade

strbgte-Starbucks-Teavana-Peach-Green-Tea-Lemonade

Πανδαισία ροδάκινου με νότες τζίντζερ, πράσινο τσάι Teavana και λεμονάδα, χτυπημένο στο χέρι με πάγο.

Ανακαλύψτε την ιδανική light πρόταση του καλοκαιριού στο Τeavana Par-tea που διοργανώνεται στα καταστήματα Starbucks! Δροσιστείτε ανακαλύπτοντας τη μαγεία του παγωμένου τσαγιού  Teavana, από τις 3 Ιουλίου έως και τις 16 Ιουλίου από τις 19.00 και μετά, απολαμβάνοντας 1+1 με κάθε αγορά Teavana.

Παράλληλα, αν θέλετε να μάθετε πώς να φτιάχνετε κρύο τσάι στο σπίτι σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε το «Teavana Σεμινάριο» στο κατάστημα του Παλαιού Φαλήρου την Παρασκευή 23 Ιουνίου και ώρα 17:00-18:30.

Το φετινό καλοκαίρι αποκτά χρώμα και αστείρευτη δροσιά με τις γεύσεις του απόλυτου παγωμένου τσαγιού για την παραλία, τη βόλτα, το διάβασμα, το φαγητό με Teavana Shaken Iced Tea. Για τους λάτρεις του τσαγιού, η εμπειρία ολοκληρώνεται μέσα από την καλοκαιρινή σειρά αξεσουάρ από θερμός, πλαστικά κύπελλα και κούπες με τα ιδιαίτερα χρώματα και λογότυπο Teavana.

Tea καλύτερο για αυτό το καλοκαίρι; Δροσιστικές βουτιές με τα νέα Teavana Shaken Iced Teas!

strbgte-NEW-Teavana-Mango-Black-Tea-Lemonade