Το βράδυ της Πέμπτης 19 Μαΐου ο Derti 98,6 γιόρτασε τα γενέθλια του και υποδέχτηκε φίλους, καλλιτέχνες, συνεργάτες και ακροατές σε ένα cocktail party στο Baraonda.

Ήταν όλοι εκεί…

Κάποιοι από τους δημοφιλέστερους εκπροσώπους του ελληνικού τραγουδιού όπως ο Σταμάτης Γονίδης, ο Πάνος Κιάμος, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Αντύπας, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Πάνος Καλίδης, ο Χάρης Κωστόπουλος, η Έλλη Κοκκίνου, ο Κώστας Μαρτάκης, η Στέλλα Καλλή, ο Αλέκος Ζαζόπουλος, ο Stan, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Θάνος Πετρέλης, ο Ηλίας Βρεττός, οι Vegas, ο Βαλάντης, ο Γιώργος Λεμπέσης, ο Μύρωνας Στρατής, ο Κώστας Δόξας, η Βασιλική Νταντά, η Αποστολία Ζώη, ο Γιώργος Δασκουλίδης, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και πολλοί άλλοι.

Με την παρουσία τους τίμησαν τον Derti 98,6 επιφανή στελέχη δισκογραφικών εταιρειών, σημαντικοί δημιουργοί – μεταξύ άλλων η Ελένη Γιαννατσούλια, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Ηλίας Φιλίππου και ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης – στελέχη της διαφημιστικής αγοράς, εκπρόσωποι του Τύπου, συνεργάτες και ακροατές!

Οι καλεσμένοι βρέθηκαν δίπλα στην ιδιοκτησία, τη διοίκηση και τα στελέχη του Derti 98,6 την στιγμή που έσβησαν τα 10 κεράκια στην τούρτα και «ταξίδεψαν» πίσω στο χρόνο μέσα από ένα απολαυστικό βίντεο αναδρομής στην πορεία του Derti 98,6! Ο Derti 98,6 υποσχέθηκε σε όλους ότι θα εξακολουθήσει να υπηρετεί την αυθεντική ελληνική μουσική για πολλά χρόνια ακόμη και θα διεκδικεί πάντα την πρώτη θέση στην καρδιά των ακροατών του.

derti1 derti2