Η δεύτερη πρόβα του Λούκα Γιώρκα και του Stereo Mike στο Düsseldorf Arena ολοκληρώθηκε και τώρα οι πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής προετοιμάζονται για το πάρτι που θα διοργανωθεί απόψε. Ο Λούκας αμέσως μετά την πρόβα του βρέθηκε στα παρασκήνια του Düsseldorf Arena και μίλησε σε δημοσιογράφο του επίσημου site της Eurovision.

«Ήμουν πολύ cool, ανυπομονούσα για τη στιγμή που θα ανέβαινα και πάλι στη σκηνή» δήλωσε ο τραγουδιστής και συνέχισε, λέγοντας: «Απόψε έχουμε το πάρτι της ελληνικής αποστολής όπου θα υπάρξουν κάποιες εκπλήξεις κι ελπίζουμε να καταφέρετε να έρθετε και να απολαύσετε ένα ποτό και τη βραδιά μαζί μας».

Αμέσως μετά τη δεύτερη πρόβα του Λούκα, ακολούθησε συνέντευξη Τύπου όπου, ένας δημοσιογράφος, ρώτησε το νεαρό τραγουδιστή, αν θα τον δουν ποτέ να χαμογελάει αφού σε όλες τις φωτογραφίες, ως τώρα, είναι πολύ σοβαρός.
Ο Λούκας απάντησε ότι: «Είμαι αρκετά σοβαρός μουσικός, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι σε κάθε άλλη φωτογραφία από εδώ και στο εξής θα σας χαμογελάω συνέχεια».

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι απευθύνθηκαν και στην αρχηγό της ελληνικής αποστολής, Μαρίζα Φακλή και τη ρώτησαν τι θα γίνει σε περίπτωση που πάρουμε την πρώτη θέση και «αναγκαστούμε» να διοργανώσουμε ξανά τη Eurovision στην Ελλάδα, δεδομένου της οικονομικής κρίσης που περνάει η χώρα μας.

«Βασικός μας στόχος είναι να πάμε στον τελικό. Αν κερδίσουμε, φυσικά και μπορούμε να διοργανώσουμε ένα πολύ καλό διαγωνισμό, όπως έγινε και το 2006. Μπορούμε να διοργανώσουμε μια πολύ καλή Eurovision με λιγότερα χρήματα» είπε, χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας τη συνέντευξη Τύπου ο Λούκας, πήρε την κιθάρα του και είπε το αγαπημένο του τραγούδι από τη Eurovision, που δεν ήταν κάποιο ελληνικό αλλά το «Lane moje» του Zeljko Joksimovic από τη Σερβία. Και φυσικά… καταχειροκροτήθηκε.