Μπορεί η Amazon να έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό την προώθηση της επιστροφής της σειράς The Boys, όμως πλέον ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας της τέταρτης σεζόν.

Συγκεκριμένα, η προβολή των νέων επεισοδίων θα ξεκινήσει στις 13 Ιουνίου, με την εικόνα που δημοσίευσε η Amazon να παρουσιάζει δύο βασικούς χαρακτήρες.

Η Amazon δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη πολλές πληροφορίες σχετικά με την τροπή που θα πάρει η νέα σεζόν, αλλά όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι θα μάθουμε περισσότερα.

Στην επιτυχημένη σειρά παίζουν οι Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit, Cameron Crovetti, Susan Heyward και Valorie Curry.

Η τέταρτη σεζόν θα περιλαμβάνει και το μεγάλο όνομα του Jeffrey Dean Morgan, γνωστού ως Negan από τη σειρά The Walking Dead και Supernatural. Αν και είναι άγνωστο ποιον θα υποδυθεί, ο ηθοποιός Nathan Mitchell του Black Noir δήλωσε ότι θα υποδυθεί έναν “badass” χαρακτήρα που θα ξεχωρίσει και θα γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό.