Η έξοδος για σούσι αποτελεί αγαπημένη επιλογή για πολλούς. Γιατί μπορεί η ιδέα του ωμού ψαριού να προκαλεί αποστροφή σε αρκετούς, ακόμα και… τρόμο, όμως εκεί έξω υπάρχουν πολλοί που δηλώνουν «sushi lovers».

Αν κι εσείς ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία που λατρεύουν το σύμβολο της ιαπωνικής κουζίνας, τότε παρακάτω θα βρείτε τα μαγαζιά της Αθήνας που σερβίρουν καλό και οικονομικό σούσι.

Hasapika Central Market

Κι, όμως, μέσα στη Βαρβάκειο Αγορά θα συναντήσετε το πιο πρωτότυπο εστιατόριο σούσι της πόλης, με το ψάρι να έρχεται σχεδόν κατευθείαν από τον πάγκο του ιχθυοπώλη στο πιάτο σας. Από το μενού του Hasapika Central Market ξεχωρίζουν το μάκι με μπακαλιάρο ή μυλοκόπι, το wild barbouni roll και τα lavraki fried sushi rolls.
Φιλοποίμενος 4, Βαρβάκειος Αγορά, Ομόνοια

Gaku

Εδώ, μπορείτε να απολαύσετε καλό και οικονομικό σούσι και πολλές γευστικές προτάσεις. Ξεχωρίζουν, ωστόσο, τα ρολά με γαρίδα tempura και σος κάρι και τα πικάντικα rolls με τόνο στο εσωτερικό, σασίμι τόνου στην κορυφή και καυτερή σάλτσα.
Απόλλωνος 2, Σύνταγμα

Koi Sushi Bar

Σταθερή αξία στον κόσμο του σούσι, το Koi Sushi Bar, έφερε το σούσι πιο κοντά στους… lovers τους. Ένα γευστικό και οικονομικό street food σουσάδικο για όλες τις ώρες.
Απόλλωνος 1, Αθήνα

Microulee

Αν ψάχνετε καλό και οικονομικό σούσι, τότε στο Microulee στα Εξάρχεια θα βρείτε αυτό που ζητάτε. Οι τιμές του θα σας εκπλήξουν, όπως και η ποιότητα των πιάτων τους.
Στουρνάρη 14, Αθήνα