Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε στο θέατρο Βέμπο απ’ όπου ξεκίνησε, με την νέα του κωμωδία, «Όταν πέθανα», σε κείμενο και σκηνοθεσία του ίδιου. Μαζί του πρωταγωνιστεί η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που έρχεται για να λύσει τον χρησμό αυτής της μεταφυσικής κωμωδίας! Εξάλλου, τώρα που το φως έγινε ψεύτικο, έρχεται το σκοτάδι να φωτίσει.

Λίγα λόγια για την παράσταση

«Όταν πέθανα». Έτσι λέγεται η κωμωδία της ζωής μας. Ένας άνθρωπος πεθαίνει, ο Λάκης Λαζόπουλος, και ξαφνικά βρίσκεται όρθιος στο νεκροταφείο καθώς ένα από τα νεύρα του δεν έχει πεθάνει και συμπαρασύρει και τα υπόλοιπα. Ανατινάζεται το σύμπαν του και έτσι στα τριήμερα του, τους περιμένει στο νεκροταφείο να συζητήσουν μαζί του όλοι οι συγγενείς και φίλοι.

Τι έγινε κι αυτός πήδηξε από τον 6ο όροφο του ψυχιατρείου μαζί με το κούφωμα; Τι έχει να του πει ο κολλητός του; Η μάνα του; Η δεύτερη γυναίκα του; Η γκόμενα του; Η καθαρίστρια; Ο αδερφός του; Ο πεθαμένος ψυχίατρος και κυρίως, τι έχει να του αποκαλύψει η πρώτη του γυναίκα, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια και ζει σε ένα μοναστήρι;

Μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μια ταλαντούχα ομάδα ηθοποιών με τους Μάνο Καζαμία, Κωνσταντίνο Μουταφτσή, Βασιλική Σουρρή, Μαρία-Νεφέλη Χρονοπούλου, Φαίδρα Σκλήρη, Κωνσταντίνο Γιάννη, Λαζάρια Σαζεΐδου και Χρήστο Ντούλα. Έκπληξη ο stand up comedian Διονύσης Ατζαράκης στον πρώτο του ρόλο στο θέατρο, σ’ αυτόν του ψυχιάτρου.

Συντελεστές

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Λάκης Λαζόπουλος
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Φωτογραφίες: Πάνος Γιαννακόπουλος

Πρωταγωνιστούν
Λάκης Λαζόπουλος & Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Μαζί τους
Διονύσης Ατζαράκης, Μάνος Καζαμίας, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Βασιλική Σουρρή, Μαρία-Νεφέλη Χρονοπούλου, Φαίδρα Σκλήρη, Κωνσταντίνος Γιάννης, Λαζάρια Σαζεΐδου, Χρήστος Ντούλας
Πιάνο επί σκηνής παίζει ο Θανάσης Μάντζαρης
Οργάνωση Παραγωγής: Ντόρα Βαλσαμάκη

Παραγωγή: Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη
Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημόσιες Σχέσεις: Όλγα Παυλάτου
Προπώληση: more.com
Κλείστε εισιτήρια: εδώ

Θέατρο Βέμπο
Καρόλου 18, Μεταξουργείο

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες