Στη νέα πολυαναμενόμενη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια «17 Κλωστές» πρωταγωνιστεί ο Πάνος Βλάχος. Η σειρά είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα που συνέβησαν στα Κύθηρα, από το 1906 έως το 1909, ενώ θα κάνει πρεμιέρα στην Cosmote Tv στις 22 Ιανουαρίου.

Προκειμένου να υποδυθεί τον κεντρικό χαρακτήρα της σειράς, τον «Αντώνη», ο Πάνος Βλάχος χρειάστηκε να μεταμορφωθεί. Στις φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Πάνος Βλάχος φαίνεται αγνώριστος, με μακριά μαλλιά και μούσια.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο ηθοποιός στο Instagram:

«17 Κλωστές»: Η υπόθεση της νέας σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια

«17 Κλωστές», μια σειρά βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στα Κύθηρα από το 1906 ως το 1909. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας, είναι ο Αντώνης, ένας φιλήσυχος τσαγκάρης. Ένας νέος άνδρας που όλοι αγαπάνε, μέχρι που τον συκοφαντούν αναίτια. Η κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας τον αναγκάζει να φύγει. Κάνει μια νέα αρχή στον Πειραιά. Ξανά, όμως, η προσπάθειά του να ξεφύγει πέφτει στο κενό. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στη μεγάλη πόλη, γεμίζοντας τον Αντώνη πίκρα και οργή. Τώρα, του μένει μόνο ένας δρόμος: Η εκδίκηση.

Το σενάριο της σειράς έχει βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ: