Για 13η συνεχόμενη χρονιά το MadWalk, η μεγάλη γιορτή που ενώνει τη μόδα με τη μουσική, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/11) στο Tae Kwon Do με οικοδέσποινα την εντυπωσιακή Βίκυ Καγιά. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό, με εντυπωσιακές εμφανίσεις, εμπνευσμένα acts και σούπερ guest star τον διεθνή σταρ Μικέλε Μορόνε, τον πρωταγωνιστή της σειράς του Netflix «365 μέρες».

O Ιταλός ηθοποιός και τραγουδιστής έκλεισε τη βραδιά με ένα medley από αγαπημένα τραγούδια, ενώ τραγουδούσε live περνώντας μέσα από φωτιές.

Η παρουσιάστρια έκανε πασαρέλα στην έναρξη του σόου και έκλεψε τις εντυπώσεις. Στη συνέχεια, η Βίκυ Καγιά παρουσίασε ξεχωριστά catwalks με δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands, καθώς και εντυπωσιακά performances από αγαπημένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις ήταν αυτή της Δέσποινας Βανδή, η οποία συνόδευσε το catwalk της Celia Kritharioti.

Σέξι και αισθησιακή η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε το καινούργιο της κομμάτι με τίτλο «Σ’ αγαπάω και δεν πάω καλά».

Εκρηκτική εμφάνιση έκανε η Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή του MadWalk 2023 by Three Cents, με εσώρουχα και μία φούστα από πέρλες. Το κοινό ενθουσιάστηκε όταν χόρεψε pole dancing και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη.

Μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη εμφάνιση στη σκηνή του MadWalk 2023 by Three Cents πραγματοποίησε η Τάμτα. Αρχικά εμφανίστηκε στο stage σε μια λευκή κατασκευή ενός εντυπωσιακού φορέματος, έχοντας γύρω της εφέ καπνού. Λίγο αργότερα ήρθε η αποκάλυψη στη σκηνή.