Τον επόμενο μήνα την παράσταση αναμένεται να κλέψει η έκθεση του Ντιτρόιτ των Η.Π.Α. όμως την ίδια στιγμή ανάλογη έκθεση θα γίνει και στο Τόκιο της Ιαπωνίας: «Tokyo Auto Salon 2011» (14-16 Ιανουαρίου). Εκεί η Nissan θα παρουσιάσει ούτε λίγο ούτε πολύ 9 μοντέλα, πολλά από τα οποία αφορούν σε ανανεώσεις ήδη υπαρχόντων αυτοκινήτων.

Αυτά περιλαμβάνουν: το αεροδυναμικό πακέτο Aero Style Concept για το Leaf, και το Sporty Package για το Juke (το οποίο αφορά την Ευρωπαϊκή όσο και την Αμερικάνικη αγορά, και διαθέτει ζάντες 17 ιντσών ενώ κάνει και εκτεταμένη χρήση χρωμίου).

Εκεί επίσης θα κάνει το ντεμπούτο της η αγωνιστική έκδοση του GTR: Nissan NISMO GT-R RC (Racing Competition). Το μοντέλο είναι προετοιμασμένο για συμμετοχή σε αγώνες με πολλά στοιχεία όπως: ανάρτηση για slick ελαστικά, roll-cage, και ρεζερβουάρ καυσίμου χωρητικότητας 120 λίτρων.
Ακολουθεί η έκδοση Nismo του Fairlady Z, ή με άλλα λόγια η ταχύτερη έκδοση του γνωστού μας 370 Z, με την ιπποδύναμη εδώ να ανεβαίνει στους 355 ίππους, και βελτιώσεις από τη Nismo σε ανάρτηση, σύστημα πέδησης, σύστημα διεύθυνσης, αλλά και στον αεροδυναμικό τομέα.

Τέλος, τα υπόλοιπα μοντέλα που θα παρουσιάσει θα είναι τα: Elgrand S-tune, Motul Autech GT-R, March Bolero, Elgrand Rider Premium Concept και Serena Rider.

Πηγή: autotriti.gr