Η Datsun παρουσίασε στο Νέο Δελχί ένα νέο, μίνι crossover –το ReDi-GO Concept- το οποίο θα προχωρήσει στην παραγωγή σύντομα και θα πατά στην πλατφόρμα CMA των Renault-Nissan.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Datsun είχε δώσει στη δημοσιότητα μια teaser φωτογραφία για ένα νέο μίνι που θα παρουσίαζε στην Έκθεση της Ινδίας. Τώρα λοιπόν, αποκάλυψε πως το νέο μίνι της είναι ένα concept crossover, το οποίο θα βγει στην παραγωγή το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικότερα, οι άνθρωποι της Datsun ανέφεραν ότι το ReDi-GO Concept, όπως ονομάζεται, πατά στην πλατφόρμα Common Module Architecture (CMA) του ομίλου Renault-Nissan (όπως θα συμβεί και στο μοντέλο παραγωγής αργότερα) και έχει διαστάσεις κάτω από 4 μ. (χωρίς να διευκρινιστούν ποιες είναι αυτές), αλλά με άνετη καμπίνα για πέντε ενήλικες, αφού διαθέτει μεταξόνιο 2.350 χλστ. Επίσης, το εν λόγω crossover θα φέρει 15άρες ζάντες αλουμινίου.

Επιπλέον, η Datsun τονίζει ότι το ReDi-GO Concept είναι ένα μοντέλο που «ωθεί προς τα μπροστά τη σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας» και ως μοντέλο παραγωγής θα απευθύνεται κυρίως σε νεαρότερες ηλικίες.

Παράλληλα, οι φήμες κάνουν λόγο για ένα αντίστοιχο μοντέλο, που θα πατά στην ίδια πλατφόρμα, αλλά θα φέρει διαφορετική σχεδίαση και θα λανσαριστεί από τη Renault στην Ευρώπη.

Τέλος, δεν έχει αναφερθεί ακόμα κάτι για τα μηχανικά σύνολα του συγκεκριμένου μίνι, γι αυτό αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες μέρες.

Πηγή: autotriti.gr