Η ταλαιπωρημένη τα δύο τελευταία χρόνια Moto Morini, έχει το κουράγιο να γιορτάσει την ανανέωση του δικτυακού της τόπου (http://www.motomorinimotorcycles.eu) προσφέροντας κάποιες ειδικές μοτοσυκλέτες της σε δελεαστικές τιμές.

Η πρωτοβουλία αυτή φέρει την ονομασία «Summer 2012» και ενεργοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Αυγούστου, παράλληλα με το νέο site. Το σκεπτικό είναι ότι κάθε μέρα θα προσφέρεται σε τιμή «ευκαιρίας» και από μία μοτοσυκλέτα από τις σειρές Strider, Corsaro και Scramble. Πρόκειται για τα κομμάτια που χρησιμοποιήθηκαν σαν μοτοσυκλέτες επιδείξεων, δοκιμών για τους πελάτες και σε άλλα παρόμοια event.

Δίνεται έτσι η δυνατότητα σε όποιον το θέλει, να αγοράσει σε προσιτή τιμή μία μοτοσυκλέτα που έχει οδηγηθεί μόλις μία φορά από έναν δημοσιογράφο, ή από πελάτες για test-drive. Ισχύει για όλες τις προσφορές η διετής εγγύηση της εταιρείας. Όλες είναι μοντέλα 2012 με μηδενικά ή ελάχιστα χιλιόμετρα στο κοντέρ, λίγες μόνον έχουν διανύσει λίγες χιλιάδες χιλιόμετρα.

Η προσφορά ισχύει όσο υπάρχει στοκ, γι’ αυτό όσοι θέλουν ένα μοναδικό Moto Morini θα πρέπει να ψάχνουν καθημερικά και να είναι έτοιμοι για άμεση δράση. Όταν τα αποθέματα εξαντληθούν, οι επόμενες προσφορές θα βρίσκονται καταχωρημένες στην ενότητα «bike of the day», με σύντομη περιγραφή της μοτοσυκλέτας και βέβαια την τιμή της.