H Prindiville Design προχώρησε σε αναβάθμιση του δυνατού μοντέλου της Lamborghini, Aventador, η οποία δέχτηκε αυστηρή «δίαιτα» και μια μικρή μηχανική βελτίωση.

Η ισχυρότερη Lamborghini μπήκε στο στόχαστρο της βρετανικής Prindiville Design προς αναβάθμιση, η οποία έδωσε έναν εντελώς διαφορετικό… «βάρος» στην Aventador LP700-4. Πιο συγκεκριμένα, η βρετανική φίρμα παρουσίασε μια σειρά από ανθρακονημάτινα κομμάτια, τα οποία «κουμπώνουν» επάνω στην Aventador με αποτέλεσμα να μειώσουν το συνολικό βάρος του Supercar. Το ποσοστό εξοικονόμησης συνολικού βάρους είναι της τάξεως του 65% πάνω στο 1.575 κιλών αμάξωμα.

Όσον αφορά στο μηχανικό μέρος, η Prindiville αύξησε λίγο ακόμα την ιπποδύναμή της με την τοποθέτηση μιας υψηλής απόδοσης σύστημα εξαγωγής από τιτάνιο, το οποίο είναι 80% ελαφρύτερη από την εργοστασιακή εξάτμιση. Επίσης, στο πακέτο αναβάθμισης περιλαμβάνει και μια αναβαθμισμένη κεντρική μονάδα ελέγχου καθώς και νέο υψηλής ροής σύστημα εισαγωγής.

Όσο για την τελική απόδοση και τα συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά της αναβαθμισμένης Lamborghini Aventador LP700-4 δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση, αλλά η Prindiville έχει δρομολογήσει νέα πακέτα αναβάθμισης για την Ferrari Italia 458 και για το νέο Range Rover Evoque.

Πηγή: autotriti.gr