Πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών όπως δεν τους έχετε ξαναδεί

Πορτραίτα με γυμνή σάρκα αλλά χωρίς πρόκληση


ΚΟΣΜΟΣ
12:15
23/03/2015
Πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών όπως δεν τους έχετε ξαναδεί
1
loading

Στη μεγαλειώδη, όπως αρμόζει σε μια πόλη όπως το Λας βέγκας, έκθεση ερωτικών ταινιών «AVN Adult Entertainment Expo», ο θεατής έρχεται αντιμέτωπος με ανεπανάληπτες εμπειρίες.

Είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση τέτοιους είδους στην Αμερική, μιας βιομηχανίας που ανθίζει ολοένα και περισσότερο, κατά την οποία οι βασικοί πρωταγωνιστές έρχονται σε επαφή-όχι… σεξουαλική-, με δεκάδες θαυμαστές: κατά την τετραήμερη διάρκεια της έκθεσης, υπογράφουν χιλιάδες αυτόγραφα, ενώ μια σειρά από φωτογράφοι καταγράφουν κάθε πιπεράτη λεπτομέρεια.

Η έκθεση κορυφώνεται με τα AVN Awards, που θεωρούνται τα Όσκαρ της πορνογραφίας…

Ανάμεσα στους φωτογράφους που κλήθηκαν να καλύψουν την AVN Adult Entertainment Expo, υπήρχε και ο Roger Kisby ο οποίος θέλησε να κάνει κάτι διαφορετικό απ’ ότι οι συνάδελφοί του. Κατέγραψε με το φακό τους, πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών, έτσι όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί.

«Οι πορνοστάρ φωτογραφίζονται κάθε μέρα, από κάθε γωνιά που μπορεί να φανταστεί κανείς», λέει «αυτό που αναρωτήθηκα ήταν ‘πώς να τους φωτογραφήσω με τέτοιο τρόπο που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά’;». Το αποτέλεσμα, είναι τα παρακάτω πορτραίτα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar andrew

    Τους έχω ξαναδεί έτσι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει