Ο Πολ και η Κολετ είναι ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια. Στο σπίτι τους έχουν και δέκα ασυνήθιστα κατοικίδια. Πρόκειται για δέκα λύκους. Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο Πολ πριν από λίγα χρόνια έσωσε τη ζωή ενός μαύρου λύκου ο οποίος ήταν άρρωστος.

Το ζευγάρι λάτρεψε το λύκο και αναπτύχθηκε μία ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους. Έτσι αποφάσισαν να «υιοθετήσουν» κι άλλους και έφεραν στην αυλή τους ένα ζευγάρι λύκων. Πρόσφατα η θηλυκιά γέννησε  εφτά μωρά και ο Πολ και η Κολέτ σκέφτονται να μετακομίσουν σε ένα μεγαλύτερο σπίτι με περισσότερο χώρο ώστε να μπορέσουν να τα κρατήσουν όλα.

Χρειάστηκε να περάσουν εκατοντάδες ώρες εκπαίδευσης για να μπορέσουν να τους ημερέψουν, διότι από τη φύση τους είναι επιθετικά ζώα, τώρα όμως αποτελούν την τέλεια συντροφιά. Ζουν στο σπίτι κανονικά ως «μέλη» της οικογένειας, ανεβαίνουν στο καναπέ και στις καρέκλες ακόμα και στο κρεβάτι.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία οργάνωση η οποία έχει σκοπό να ενημερώνει τα παιδιά και όχι μόνο για τα παρεξηγημένα αυτά ζώα, μέσα από τις προσωπικές τους εμπειρίες.

Δείτε τις φωτογραφίες: