Ο βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που πολέμησε στις ακτές της Νορμανδίας το 1944 είναι 101 ετών και σίγουρα θα ζήλευαν πολλοί την ενέργειά του και την αγάπη του για ζωή. Ο Verdun Hayes έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες ως ο μεγαλύτερος άνθρωπος που έκανε ποτέ ελεύθερη πτώση.

Ο υπερήλικας δεν αφήνει την ηλικία του ούτε και τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει (έχει κάνει εγχείρηση κολοστομίας και ζει με πλαστική σακούλα για την αφόδευση) να μπουν εμπόδιο σε όσα θέλει να κάνει.

Ο Hayes έκανε πέρσι το ντεμπούτο του στην ελεύθερη πτώση και τώρα το επανέλαβε. «Σκέφτηκα “δεν μπορώ να δω τίποτα”. Δεν είχα καταλάβει βέβαια ότι βρισκόμουν σε ένα σύννεφο» λέει περιγράφοντας την εμπειρία του σύμφωνα με την Telegraph.

«Πολλοί άνθρωποι με ρωτούν πώς κατάφερα να ζω τόσα χρόνια. Απλά συνεχίστε να αναπνέετε, τους λέω» επισημαίνει και προσθέτει: «Είχαμε ένα θαυμάσιο γάμο με τη γυναίκα μου. Ήταν μια υπέροχη μαγείρισσα. Αγαπιόμασταν, κάναμε τα πάντα μαζί και κάναμε συνέχεια διακοπές. Αν έπρεπε να διαλέξω μία σύζυγο δεν θα διάλεγα κάποια άλλη».

TAGS