Ένα βιντεάκι της Μελάνια Τραμπ από την τελετή ορκωμοσία της Παρασκευής έχει ανοίξει ολόκληρη συζήτηση στις ΗΠΑ, και όχι μόνο, για τις σχέσεις της Πρώτης Κυρίας με τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ. Η Μελάνια φαίνεται στο βίντεο να χαμογελά πλατιά στον σύζυγό της, αλλά μόλις αυτός γυρίζει την πλάτη, το πρόσωπό της παίρνει ένα σκυθρωπό ύφος.

Ορισμένοι υποστήριξαν αρχικά ότι το βιντεάκι που κυκλοφόρησε αρχικά στο Twitter με το περιστατικό είχε «πειραχτεί» προκειμένου να φαίνεται ότι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έχει τη συγκεκριμένη αντίδραση όταν ο σύζυγός της κοιτά αλλού. Και όμως, το στιγμιότυπο είναι αληθινό, όπως φαίνεται και στα κανονικά πλάνα από την ορκωμοσία (στο 2:52:00 περίπου στο παρακάτω βίντεο).

Με αφορμή τις συγκεκριμένες εικόνες, στο Twitter έκανε την εμφάνισή του το hashtag #FreeMelania (Ελευθερώστε τη Μελάνια), με έναν χρήστη να σχολιάζει: Αισθάνεται κανείς ότι την κρατά όμηρη! Οι New York Daily News, πάλι, στο σχετικό τους δημοσίευμα σχολιάζουν: Η Μελάνια Τραμπ προφανώς χαμογελά μόνο όταν ο άντρας της την κοιτά…