Μητέρα και γιος έχουν σχέση και θέλουν να κάνουν παιδί

Τον είχε δώσει για υιοθεσία πριν 32 χρόνια και τώρα είναι ζευγάρι


ΚΟΣΜΟΣ
11:46
08/04/2016
Μητέρα και γιος έχουν σχέση και θέλουν να κάνουν παιδί
29
loading

Η 51χρονη Kim West έχει σχέση με έναν 32χρονο άνδρα και θέλουν να αποκτήσουν σύντομα ένα παιδί. Μόνο που αυτός ο άνδρας είναι ο 32χρονος γιος της Ben Ford. Την ιστορία τους δημοσιεύει η εφημερίδα New Day και οι ίδιοι εξηγούν πώς ξεκίνησαν όλα.

Πριν 32 χρόνια η 51χρονη έφερε στον κόσμο τον γιο της και αναγκάστηκε όπως λέει να τον δώσει για υιοθεσία μόλις μία εβδομάδα μετά τη γέννησή του. Ξανασυναντήθηκαν το 2013 όταν ο γιος που έμενε στις ΗΠΑ έστειλε ένα γράμμα στη βιολογική του μητέρα ξαφνικά. Όταν οι δύο τους συναντήθηκαν ένιωσαν ερωτική έλξη όπως αποκαλύπτουν και από τότε είναι ζευγάρι. Ο Ben χώρισε τη γυναίκα του για να είναι μαζί με την μητέρα του.

ksdhshsa2

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι ίδιοι επιμένουν ότι η σχέση τους δεν είναι αιμομιξία. Αντ’ αυτού ισχυρίζονται ότι είναι «Γενετική σεξουαλική έλξη», ένας όρος που χρησιμοποιείται για τους συγγενείς που νιώθουν σεξουαλική έλξη ο ένας για τον άλλον μετά τη πρώτη συνάντησή τους σε ενήλικη ηλικία.

ksdhshsa4

Το ζευγάρι άρχισε να έχει τηλεφωνική επικοινωνία πριν συναντηθεί με την μητέρα να λέει ότι ένιωσε ότι ήταν σαν να γνωρίζονται εδώ και χρόνια. Η 51χρονη αποφάσισε να ψάξει στο διαδίκτυο γι’ αυτή την παράξενη έλξη όπως λέει και διαπίστωσε ότι πρόκειται τη γενετική σεξουαλική έλξη και ανακουφίστηκε. Στη συνέχεια το ζευγάρι συμφώνησε να συναντηθεί σε ένα ξενοδοχείο και εκεί ξεκίνησε η σχέση τους. Η μητέρα και ο γιος αποφάσισαν να ξεκινήσουν, όπως αποκαλύπτουν, τη νέα τους ζωή με τη βοήθεια ενός άλλου ζευγαριού που είχε επίσης «Γενετική σεξουαλική έλξη» ενώ θέλουν να κάνουν το δικό τους παιδί.

ksdhshsa1

«Ξέρω ότι οι άνθρωποι θα πουν ότι είμαστε αηδιαστικοί, ότι θα πρέπει να είμαστε σε θέση να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, αλλά όταν νιώθεις τόση αγάπη ώστε είσαι διατεθειμένος να εγκαταλείψεις τα πάντα για αυτή, θα πρέπει να αγωνιστείς» λέει η 51χρονη.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

29
σχόλια
  1. avatar Leader

    Ουστ ανωμαλοι!!!!

  2. avatar Jefito

    No comment.. 🙁

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει