Η μύγα-μίσο είναι ένα σπάνιο είδος μύγας το οποίο έχει μία τρομερή ιδιότητα είναι νυμφομανής. Θέλει συνέχεια να ερωτοτροπεί αφού όλες οι φωτογραφίες που έχουμε από αυτό το είδος είναι ανά δύο (ενίοτε και παραπάνω) και σε ερωτική στάση.

Η ερωτογενής ζώνη αυτής της μύγας βρίσκεται στη θηλυκή στη περιοχή της πλάτης και στην αρσενική στη περιοχή της κοιλιάς. Γι’ αυτό και πάντα ερωτοτροπούν σε τέτοια στάση ώστε η κοιλιά του αρσενικού να βρίσκεται σε επαφή με του θηλυκού και να επιτυγχάνεται ο μεγαλύτερος δυνατός οργασμός. Βέβαια ο οργασμός εξαρτάται και από τη διατροφή της μύγας αν έχει προηγηθεί επίθεση σε κόπρανα αγελάδας τότε μιλάμε για πολλαπλό οργασμό αν το γεύμα περιελάμβανε κόπρανα σκύλου η γάτας έχουμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Οι ανοργασμικές του είδους είναι αυτές που επισκέπτονται για γεύμα απλά και ταπεινά ανθρώπινα σκουπίδια.

Η μύγα-μίσο δεν έχει αισθήματα αντιμετωπίζει τις υπόλοιπες σαν ένα κομμάτι κρέας και προς εκμετάλλευση απολαμβάνει κάθε στιγμή της ερωτικής πράξης και σταματάει μόνο για να φάει και να κοιμηθεί λίγο.

Έχουμε ανακαλύψει και τη μυγα-μίσο Τζούλια στη πρώτη της ταινία.