Νέα, «σέξι» εφαρμογή από το iPhone

Θα μετράει πόσο συχνά συνουσιάζεστε


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑAPPLE
5:51
10/06/2015
Νέα, «σέξι» εφαρμογή από το iPhone
1
loading

Την σεξουαλική δραστηριότητα του ιδιοκτήτη του υπόσχεται να καταγράφει το νέο λειτουργικό iOS 9 αφού θα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν που πότε και πως κάνουν σεξ.

Σύμφωνα με την Βρετανική εφημερίδα Independent, η επιλογή για την «σεξουαλική δραστηριότητα θα προστεθεί στις λειτουργίες παρακολούθησης της «αναπαραγωγικής υγείας». Όταν ο χρήστης κλικάρει πάνω της θα μπορεί να κρατά ημερολόγιο για την σεξουαλική δραστηριότητά του, στο οποίο θα καταγράφεται η μέρα και η ώρα που είχε την τελευταία επαφή του ακόμη καθώς και άλλες λεπτομέρειες όπως αν για παράδειγμα πήρε μέτρα προστασίας.

Οι χρήστες θα μπορούν στη συνέχεια να βλέπουν έναν πίνακα με γραφική αναπαράσταση των στατιστικών στοιχείων που είχαν καταχωρήσει ακόμη και να τον μοιραστούν – αν θέλουν – με άλλους χρήστες.

Το iOS 9 θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο με λειτουργίες οι οποίες – σύμφωνα με την Apple – θα βελτιώσουν τις επιδόσεις των συσκευών της. Βέβαια να η εν λόγω εφαρμογή καταφέρει να καταφέρει να βελτιώσει τις σεξουαλικές επιδόσεις των χρηστών του κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar cynic

    βγαλτε και μια εφαρμογη για το ποσο συχνα χε[...]

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει