Η Mio Technology, κορυφαία εταιρεία διεθνώς στην ανάπτυξη προϊόντων mobile services και φορητών συστημάτων πλοήγησης παρουσίασε, στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθέσεως IFA 2010 στο Βερολίνο, το νέο Mio GPS Car Kit, το πρώτο απόλυτα συμβατό GPS car kit για το iPhone 4.

Η νέα πρωτοποριακή βάση στήριξης επιτρέπει στους κατόχους μοντέλων iPhone ή iPod touch οποιασδήποτε γενιάς, να απολαύσουν αξιόπιστη πλοήγηση με ασφαλέστερο τρόπο και να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το car kit, όπως ο ισχυρός ενσωματωμένος δέκτης GPS, η τεχνολογία Bluetooth για hands-free κλήσεις και η αναπαραγωγή φωνητικών οδηγιών και μουσικής μέσω των ηχείων του στερεοφωνικού στο αυτοκίνητο.

Παράλληλα, το Mio GPS Car Kit διαθέτει συμβατότητα με την πλειοψηφία των λογισμικών πλοήγησης που είναι διαθέσιμα για το iPhone και το iPod touch. Ειδικότερα, είναι κατάλληλο για iPod touch δεύτερης γενιάς, iPhone 3G & 3GS και για το πιο πρόσφατο iPhone 4. Για τους χρήστες που χρησιμοποιούν θήκη ή μεμβράνη για να προστατεύσουν το iPhone ή το iPod, η Mio έχει σχεδιάσει ειδικά τη βάση στήριξης, προκειμένου να λειτουργεί πρακτικά και με απόλυτη ευκολία, χωρίς να απαιτείται από τους χρήστες αφαιρέσουν το κάλυμμα, όταν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή τους με το Mio GPS Car Kit.

To Mio GPS Car Kit είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, στην προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης των 119,99 ευρώ.